• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
5kpl jäljellä

Valtion Pukutehtaan Suorat Puvunhousut Musta

Valtion Pukutehtaan Suorat Puvunhousut Musta, kaikki housut kokoa L/34″/c52, tuhtia villapolyster-kangasta, käytettyjä, hyväkuntoisia valmistaja Valtion Pukutehdas

Harvinaista herkkua jo edesmenneen Valtion Pukutehtaan vaatemestareilta!

69,00 €

Tyhjennä valinta

Valtion Pukutehtaan Suorat Puvunhousut Musta, kaikki housut kokoa L/34″/c52, tuhtia villapolyster-kangasta, käytettyjä, hyväkuntoisia valmistaja Valtion Pukutehdas

Valtion Pukutehtaan Suorat Puvunhousut Musta

Agentin varastoista löytyy aikamoinen sortimentti Suomen asevoimien vaatteita, mutta välillä mennään vähän erikoisemmallekin puolelle, nimittäin ihan perusmallisiin housuihin, joita voipi käyttää ilman armeijan tai laivaston prenikoitakin. Niiden läpikäyminen on sen verran kuluttavaa puuhaa, että laitamme myyntiin aina jokusen kokonaisuuden kerrallaan perusteellisen kuntokartoituksen jälkeen. Nyt kyseessä on pieni rivi erinomaisessa kunnossa olevia Valtion Pukutehtaan suoria puvunhousuja. Ne on kaiketi aikanaan päätyneet Agentille jo Uudenmaankadun tourneemme aikana, mutta hyvin pakattuina ja siiteinä, ne ovat erinomaisessa kunnossa.

Koot ja mitat

Housut puvunkoossa C52 ja menevät siten erinomaisesti normaalivartaloiselle n. 180 cm pitkälle ja 80 kg painavalle kaverille. Lahkeet ovat standardimittaiset eli normaali 32″ pituudeltaan.

Kuvien malli 178cm ja 78kg.

Materiaali

65% villaa, 35% polyesteriä. Kuivapese.

Muuta

Kyseessä on Valtion Pukutehtaan vaate, joka käytännössä meinaa korkeinta mahdollista laatua vaatesaralla. Housut ovat melko lailla oppikirjan mukaiset perinteiset suorat juhlahousut etutaskuilla ja takataskuilla. Täältä löydät muut Valtion Pukutehtaan peruja olevat tuotteemme!

– Valmistaja Valtion Pukutehdas, Suomi
– Sotilaiden, viranomaisten ja virkamiesten käytössä
– Mustat
– Kaikki housut (vyötärö)kokoa L/34″/C52
– Vakiomittaiset 32″-lahkeet
– Villaa ja polysteriä sopivassa suhteessa
– Käytettyjä
– Kunto kuin uusi

Saatat myös pitää...

Tänä viikonloppuna


kotiintoimitus


vain 10€