• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

West Pilottitakki Musta Mustalla Hupulla

West Pilottitakki Musta Mustalla Hupulla, erikoismalli klassikkotakista, normaali istuvuudella, klassinen pilottimalli puuvillahupulla, valmistaja Vintage Industries

Erinomainen hupullinen versio klassisesta oranssivuorisesta pilottitakista!

115,00 € – 149,00 €

Tyhjennä valinta

West Pilottitakki Musta Mustalla Hupulla, erikoismalli klassikkotakista, normaali istuvuudella, klassinen pilottimalli puuvillahupulla, valmistaja Vintage Industries

West Pilottitakki Musta Mustalla Hupulla

Jos imartelu on suurinta kehua, niin Vintage Industries ihan aidosti rakastaa Jenkkilän mahtivaatturi Alphan kamppeita. Alphan hittitakeista tuoreimpaan kastiin sijoittuvan hupullisen MA-1 D-TECin kohdalla on ollut alusta asti ongelmana se, että koot loppuvat melkein heti takkia saadaan täydennettyä. Tähän päivään mennessä ei ole ollut D-Tecin voittanutta, eikä West-takkikaan ihan sama asia ole, mutta todella liki päästään. Ihan syystäkin, sillä onhan tämäkin aivan älyttömän tyylikäs. Tähän pilottitakin ja puuvillahupparin yhdistelmään on upotettu niin MA-1:n kuin CWU-45:n tyyliä ja ripaus Vintage Industriesin mahtavaa hupparimallistoa.

Materiaali

Takin kuori on valmistettu 100% nylonista. Sisävuoren materiaali on 100% polyesteriä ja huppu 70% puuvillaa/30% polyesteriä. Vuori on tikattu takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään kovin suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan. Kaikki nepparit ja vetoketjut ovat jämäkkää metallia.

Koot

Kuvien malli 178cm/75kg pitää kuvissa yllään M-kokoa. Takki on mukavan rento yllä ja alle mahtuisi paksumpi puuvillainen paita. Mikäli olet ostamassa takkia talvikäyttöön, muista lisätä yksi koko sitä kuuluisaa suomalaista villapaitavaraa. Alla normaalivartaloisten mukaan tehty kokotaulukko. Jos löytyy masua tai rinnanympärys on kuin tynnyri, niin ota omien mittojen mukaan kokoa isompi takki.

Paino (kg) – Pituus (cm)

M        70-78       165-188

L         75-85       170-193

XL     83-95       170-193

2XL  93-105      170-193

3XL 101-115      170-193

Muuta

Takissa on kaksi isoa viistotettua etutaskua ja vasemmanpuoleinen povari. Takissa on leveät ja tuhdit resorit hihansuissa ynnä vyötäröllä. Huppuosio kiristetään omilla vetimillään.

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Vintage Industries
– MA-1 -pilotin hupullinen versio
Musta pilottitakki mustalla irroitettavalla hupulla
– Rento istuvuus
– Irroitettava valehuppari osio
– Tyylikäs

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus