• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New14kpl jäljelläSuositeltu

Worker Fleecetakki Vihreä

Worker Fleecetakki Vihreä, pehmeä teddykarvainen fleecetakki, korkea lämmöneristys, pehmoinen teddy-karvapinta, tilavat vetoketjulliset taskut, korkea kaulus, valmistaja Brandit – Saksa

Erinomainen teddytakki pakkaskerrastoksi tai taukotakkikäyttöön välikeleillä!

58,00 €

Tyhjennä valinta

Worker Fleecetakki Vihreä, pehmeä teddykarvainen fleecetakki, korkea lämmöneristys, pehmoinen teddy-karvapinta, tilavat vetoketjulliset taskut, korkea kaulus, valmistaja Brandit – Saksa

Worker Fleecetakki Vihreä

Tämä virtaviivainen taktinen teddykankainen fleece-takki on suunniteltu kerrastoksi kylmiin sääolosuhteisiin tai sellaisenaan pikkupakkasille käytettäväksi. Takissa on tilavat vetoketjulliset etutaskut, hieman hupparitaskujen tyyliin. Päällä Worker on mukavan pehmeät ja kevyt. Elastiset hihansuut ja helma pitävät lämmön sisällä kun tulee oikeasti kylmä. Korkea kaulus on omiaan antamaan suojaa viimassa. Worker on myös erinomainen välikelin vaate, lämpökerraston osa kuoritakin kanssa ja loistava aktiivisen luonnossa liikkujan vaate talvella.

Ominaisuudet

*Erittäin korkea lämmöneristys paksun polyesterkankaan vuoksi
*Tilavat vetoketjulliset taskut
*Korkea kaulus
*Vahvistetut kyynärpäät
*Etutasku läpiviennillä ja vetoketjuilla
*Elastiset hihansuut
*Elastinen helma
*Painoa kertyy 800 g (L-koko)

Materiaali

Worker 100% pehmeää polyester-kangasta.

Muuta

Tämmöiset pehmeäpintaiset fleece-takit käyvät sellaisenaan vartijoiden, sotilaiden tai lainvalvojien kuorivaatteiden alusvarusteeksi aktiiviseen käyttöön ja aivan yhtä hyvin myös vaikkapa pakkaskelissä ulkoilusta pitävälle henkilölle. Tekokuituvaatteethan toki kastuvat kuten puuvilla tai villakuositkin, mutta ne kuivavat nopeammin ja pitävät lämpöä paremmin märkänä kuin useat luonnonmateriaalit.

Koot

Saatavana koot: M – 5XL. Mitoitus on mielestämme hieman väljä, sillä malli 178cm/78kg pitää yllään L-kokoa. Jos jokin koko on loppunut, saamme tuotetta viikon parin varoajalla varastoon ja olemme avanneet kaikki tuotteet jälkitoimitettaviksi. Maksa tuote ennakkoon, valitse toimitustapa ja me hoidamme loput!

Kaikki muut lämpimät fleece-tuotteemme löydät täältä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Taktinen teddyvuorinen fleece
– Vihreä
– Paksua polyesterkangasta
– Tekninen sisävuori
– Elastiset hihansuut
– Kiristettävä helma
– Vahvikekangasta kyynärpäissä

 

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus