Pilottitakki – Valtava valikoima joko aitoja oikeita Alpha Industries Pilottitakkeja tai uusiotuotanto Bombertakkeja. Valikoimastamme löydät useita värejä ja todella laajan valikoiman eri kokoja aina 5XL-kokoon saakka.

Pilottitakkeja on nykyään saatavana usealla eri leikkauksella aina väljästä klassisesta mallista istuviin VF59 bombertakkeihin. Myös selkeästi ohuempia kevät/kesä pilottitakkeja useassa eri värissä löytyy niin lapsille, miehille kuin naisillekin.

Alpha Industries on ollut yksi niistä alkuperäisistä Yhdysvaltain armeijalle pilottitakkeja suunnitelleista yrityksistä ja tietääksemme ainoa joka on edelleen toiminnassa. Valikoimamme Alpha Industries vaatteita ja varusteita heti toimitukseen on todennäköisesti pohjoismaiden suurin.

Reprotuotanto pilottitakkeja on valikoimassamme 5 eri värissä (musta, sininne, oliivinvihreä, woodland maastokuvio ja citycamo-maastokuvio).

Pilottitakkeja on toki saatavana myös nahkaisena ja useassa eri versiossa niin klassisessa nappanahkaisessa MA-1 versiossa kuin tyylikkäänä CWU-45 tai MA-1 D-tec mallina. Pilottitakki toimii niin vapaa-ajalla kuin työtakkina.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja tilaa omasi nyt.

Näytetään tulokset 1–30 / 80