ALE 2kpl jäljellä

Alpha Mountain Parka Talvitakki Keltainen

Alpha Mountain Parka Talvitakki Keltainen, pitkä talvitakki, vahakäsitelty pintakangas, erinomainen extreme-kelien takki, keltainen erikoisväri, valmistaja Alpha Industries – USA

Vahakäsitelty ja vedenpitävä pintakangas!

348,00 € 225,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Mountain Parka Talvitakki Keltainen, pitkä talvitakki, vahakäsitelty pintakangas, erinomainen extreme-kelien takki, keltainen erikoisväri, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Mountain Parka Talvitakki Keltainen

Alphan Mountain Parka on valmistettu vastaamaan arkarimpiin kylmän ilmanalan haasteisiin ja rankkoihin tehtäviin. Aina vettähylkivästä pintakankaasta vahvennettuihin saumoihin asti, Mountain Parka on kaikinpuolin viimeistelty talvitakki, joka ei jätä kylmäksi märässäkään kelissä. Monikerroksinen nylon/puuvillakangasrakenne pitää kylmän tehokkaasti poissa iholta. Tilava vuorellinen huppu on lämmönsäilytykseen piste iin päälle.

Materiaali

Pintakangas Mountain Parkassa on vahvakäsiteltyä puuvillaa, joka tarkoittaa sitä, että vesi ja loska valuvat pois takin päältä, eivätkä siten pääse pinnan läpi kastelemaan lämmittäviä sisävuoria. Sisävuori on 100% nylonia. HUOM.! Tuotekuvissa vahakangas kiiltää aavistuksen, joten takki on luonnonvalossa tummempi. Luonnonvaloa lähempi väri näkyy tarkastelemalla tuotteen pääkuvan vasenta hihaa. HUOM.!

Muuta

Normaalimitoitus. Kaksi kunnollisen kokoista napitettavaa etutaskua, samaten parillinen määrä napitettavia rintataskuja ja yksi povitasku. Mountain Parkan huppu on tilava ja sille on oma kiristysnaru. Tekokarvareunuksen saa halutessaan irti. Vyötäröllä on niin ikään oma kiristysremmi. Jykevä ja tiivis vetoketju, jonka saa suojaan napitettavan kangasläpän alle. Oikeassa hihassa Mountain Ranger ja helikopteriaiheiset hihamerkit. Vasemman rintataskun yllä kangasmerkki ja selässä hartiatasolla vahvistettu kangasliuska tekstillä. Yksityiskohdat eivät tähän lopu vaan oikeassa etutaskusta löytyy päältä printtiteksti, vasemmassa hihassa on pilottimallinen vetoketjullinen hihatasku, jonka päällä on paikat kynille, hätäsoihduille tai sikarituubille. Alpha Mountain Parka löytyy myös harmaan värisenä, tutustu tästä!

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Kaikenkaikkiaan Alphalla on yli 60 vuoden kokemus vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä tinkimättä. Myös Mountain Parka on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Koot:
XSSMLXL2X3X
Paino (kg)
43-5050-5959-7272-8383-9595-104104-113
Pituus (cm)
147-157152-170165-188170-193170-193170-193170-193
Rinnanympärys (cm)
81-8686-9197-102102-107112-117117-122122-127

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pitkä Mountain Parka talvitakki
– Keltainen
– Myrskyläpällinen
– Vahakäsitelty puuvillakangas
– Irroitettava karvareunus hupussa
– Kiristysnarut sekä vyötäröllä että hupussa
– Kunnolla vahvennetut saumat ja vahva tikkaus
– Tiivis lämmöneristys myös vetoketjun ja hihansuiden osalta

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus