• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
1kpl jäljellä

Alpha N3-B3 Talvitakki Vihreä

Alpha N3-B3 Talvitakki Vihreä, muhkea ja pitkä talvitakki, klassikkomallien parhaat puolet koossa, massiivinen jaettava vetoketjullinen huppu karvareunuksella, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Ainutlaatuinen vihreä nylonkuosinen parka ruskeilla nahkakorostuksilla!

385,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha N3-B3 Talvitakki Vihreä, muhkea ja pitkä talvitakki, klassikkomalli nyt tekonahkakorostuksilla ja vahvennuksilla, massiivinen jaettava huppu karvareunuksella, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha N3-B3 Talvitakki Vihreä

Alpha N3-B3 Talvitakki on hupaisasti nimetty sekä Alphan huippumenestyneen N3B talvitakin ja B3 “bomber jacketin” mukaan. Kyseessä on täyspitkä talvitakki, jonka erikoisominaisuudet ovat N3B:n tyyliin tuultapitävässä ja vettähylkivässä nylon-pintakankaassa.  B3 on puolestaan ikoninen pilottitakkimalli, joka tuli alunperin tunnetuksi toisen maailmansodan amerikkalaisten pommikonelentäjien työvaatteena. Kovat ovat odotukset tämmöisiä esi-isiä omaavalle vaatteelle, mutta kova on lopputuloskin. Tämä talvitakki on sanalla sanoen loistava vaate, joka palvelee pitkään ja on taatusti erilainen kuin naapurin talvikolttu.

Materiaali ja pesu

Suurin osa takin pintakankaasta on valmistettu keinomateriaaleista, mukaanlukien hupun karvareunus. Kuoriosa ja sisuksen vuoraus on 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä. Sitten erikseen on vielä tuo tekonahka, joka koristaa mm. etutaskuja, kyynärpäitä ja huppua. Se on erinomaisen laadukasta materiaalia, joka ei sitten kulu ruvelle vuosien varrella, kuten ohut aito nahka. Tokihan tälläisiä takkeja voisi tehdä myös täysin eläinperäisistä materiaaleista, mutta hintapa pomppaisikin reippaasti yli nelinumeroisten summien siinä samalla.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei saa eikä kannatakaan tehdä itse juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Taskut

N3-B3 on varustettu suuremmalla taskumäärällä kuin sen serkut N2B ja n3B. Takin edestä alhaalta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa taskua. Takissa on myös kaksi neppareilla suljettavaa rintataskua, joita myös lämmittelytaskuiksi kutsutaan. Pilottitakkeihin kalleellaan olevan muotoilun vuoksi tästäkin takista löytyy hihatasku, joka sijaitsee totta kai vasemmassa hihassa Alphan tunnuksenomaisen Remove Before Flight -remmin alta. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille. Vasemmalla puolella sisävuorta on avoin povitasku.

Muuta

Takin leveyttä saa kontrolloitua vyötäröllä olevasta kiristysremmistä. Kun nostat etuvetoketjun ihan tappiin asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon. Siitä on hurjan suuri hyöty todella epämiellyttäviä pakkaskelejä vastaan. Hupun voi halkaista vetoketjulla hartioille pois tieltä. Katso tuotekuvat läpi! Niitä on paljon!

Koot

Malli 178cm/75kg pitää yllään L-kokoa, jota pitää itselleen sopivana.

L – 72-83kg – 170-193cm – 112-117cm

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Kaikenkaikkiaan Alphalla on yli 60 vuoden kokemus laatuvaatteiden valmistamisessa, joka näkyy vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä tinkimättä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Väri vihreä, ruskeat nahkakorostukset
– Pitkä parka
– Kiinteä vetoketjulla jaettava huppu
– Takuulla lämmin
– Klassikkomalli joka yhdistää N3B ja B3 -malleja

Saatat myös pitää...