facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
48 %
Säästä 114,00 €
ALENNUKSESSA
48 %
Säästä 114,00 €
ALENNUKSESSA
52 %
Säästä 134,99 €
ALENNUKSESSA
52 %
Jopa 134,99 €

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä

125,00 

0 out of 5

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä, maihinnousutakki kulutetulla puuvilla kankaalla, kangasmerkkejä, slim-fit malli. OUTLET, Poistomyynnissä! Jäljellä koot: L, XXL ja 3XL. Tilaa nopeasti!

 

Poista

Kuvaus

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä, maihinnousutakki, kulutettu, kangasmerkkejä, Saatavana kahdessa eri värissä!

Poistomyynnissä, malli lopetettu!

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä

M-65:ta parempaa maiharitakkia ei kovin usein tule vastaan. Alpha Industries on valmistanut kyseistä rotsia ties kuinka pitkään, ja mikä parasta, laatu ei ole laskenut vuosien varrella. Asiakkaiden suusta kuullaan kohtalaisen usein ”ostin tämmösen jotain 15 vuotta sitten ja nyt pitää uusia”. Alphan M-65 kenttätakki sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön ja nyt siitä on saatavilla tyylitelty ”Combat” -erikoisversio.

Taskut

Takista löytyy kenttätakille ominaiset taskut. Jokaisen taskun läppä suljetaan neppareilla. Takissa on kaksi kookasta alataskua ja kaksi kookasta rintataskua. Lisäksi takin sisällä sijaitsee näppärä ja tilava povari.

Materiaali

Rotsin kuori on valmistettu jämäkästä puuvillakanvaksesta. Sisävuori on samaten 100% puuvillaa, paitsi hihoissa, joissa se on polyester/nylon-sekoitetta. Tämä kombo on loistava, sillä se antaa sopivasti hengittävyyttä ja lämmöneristystä talviolosuhteisiin.

Muuta

Alpha Combat takkion sen verran jykevä, että sitä voi pitää ihan ympäri vuoden. Takin kauluksesta, takaa, vetoketjun alta löytyy kätevä hätähuppu, joka antaa tarvittaessa suojaa yllättäviltä säämuutoksilta. Huppu on kuitenkin sen verran kevyt, että se on tarkoitettu pidettävän tyyliin pipon/kypärän/kenttälakin alla. Alpha Combat Takki on saatavana myös mustan värisenä!

Alpha Industries erikoistakkeja on saatavana seurravat mallit: Alpha Weston Kenttätakki, Alpha 1959 Vintage Kenttätakki ja Alpha Combat takki mallit, tutustu!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Tyylitelty versio M-65 maihinnousutakista
– Tuote on vihreä
– Koristeltu kangasmerkein

 

Lisätiedot

Koko

L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä