• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 14kpl jäljellä

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä, maihinnousutakki kulutetulla puuvilla kankaalla, kangasmerkkejä, slim-fit malli, valmistaja Alpha Industries – USA

Poistomyynnissä, malli lopetettu!

 

238,00 € 145,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä, maihinnousutakki, kulutettu, kangasmerkkejä, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Combat Kenttätakki Vihreä

M-65:ta parempaa maiharitakkia ei kovin usein tule vastaan. Alpha Industries on valmistanut kyseistä rotsia ties kuinka pitkään, ja mikä parasta, laatu ei ole laskenut vuosien varrella. Asiakkaiden suusta kuullaan kohtalaisen usein ”ostin tämmösen jotain 15 vuotta sitten ja nyt pitää uusia”. Alphan M-65 kenttätakki sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön ja nyt siitä on saatavilla tyylitelty ”Combat” -erikoisversio.

Taskut

Takista löytyy kenttätakille ominaiset taskut. Jokaisen taskun läppä suljetaan neppareilla. Takissa on kaksi kookasta alataskua ja kaksi kookasta rintataskua. Lisäksi takin sisällä sijaitsee näppärä ja tilava povari.

Materiaali

Rotsin kuori on valmistettu jämäkästä puuvillakanvaksesta. Sisävuori on samaten 100% puuvillaa, paitsi hihoissa, joissa se on polyester/nylon-sekoitetta. Tämä kombo on loistava, sillä se antaa sopivasti hengittävyyttä ja lämmöneristystä talviolosuhteisiin.

Muuta

Alpha Combat takki on sen verran jykevä, että sitä voi pitää ihan ympäri vuoden. Takin kauluksesta, takaa, vetoketjun alta löytyy kätevä hätähuppu, joka antaa tarvittaessa suojaa yllättäviltä säämuutoksilta. Huppu on kuitenkin sen verran kevyt, että se on tarkoitettu pidettävän tyyliin pipon/kypärän/kenttälakin alla. Alpha Combat Takki on saatavana myös mustan värisenä!

Alpha Industries erikoistakkeja on saatavana seurravat mallit: Alpha Weston Kenttätakki, Alpha 1959 Vintage Kenttätakki ja Alpha Combat takki mallit, tutustu!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Tyylitelty versio M-65 maihinnousutakista
– Tuote on vihreä
– Koristeltu kangasmerkein

 

Saatat myös pitää...