• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Alpha Hawk Softshell Takki Vihreä

Alpha Hawk softshell takki vihreä, resorit hihoissa ja vyörätöllä, softshelltakki joka pitää vettä ja tuulta, korkea kaulus, kaksi etutaskua (ei povitaskuja).  Tutustu myös muihin Alpha Industries takkeihin!

Erikoismallistoa! Vain muutama jäljellä!

128,70 € – 156,80 €

Tyhjennä valinta

Alpha Hawk Softshell Takki vihreä, resorit hihoissa ja vyörätöllä, softshelltakki, pitää vettä ja tuulta, korkea kaulus

Alpha Hawk Softshell Takki Vihreä

Alphan softshell-malliston Hawk takki on  hieno takki paristakin syystä: Se pitää sekä tuulta että vettä, ja onkin sitten ihan noin yleisestikin firman hengen mukaan todella upea laitos. Pienet jutut, kuten tikkauksen laadukkuus ja ryhdikkäästi istuva muoto tekevät takista todellisen voittajan. Takki on pilotti mallinen mutta silti aavistuksen tyylikkäämpi. Siksipä sitä löytyy nyt Agentinkin valikoimista.

Materiaali

100% ripstop nylon kuorikangas ja sisävuori puuvillaa.

Muuta

Takissa on korkea kaulus, joka suojaa miellyttävästi viimalta. Yksityiskohtia piisaa: Olkapoletit ovat napillista mallia ja taskujen tikkaus – tikkaukset ylipäätään – ovat todella kestävän miehekästä sorttia. Etutaskut saa kiinni tarranauhoilla.

Jos jokin Alpha Industries takkimalli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Alpha Industries
Softshell eli pitää tuulta ja vettä
– Vihreä
– 100% ripstop nylon
– Korkea kaulus
– Resorit hihoissa ja vyötäröllä