facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha MA-1 Koiran Pilottitakki Vihreä

75,00 

0 / 5

Alpha MA-1 Koiran Pilottitakki Vihreä, tyylikäs takki pienelle tai keskisuurelle koiralle, pilottitakki koirille, valmistaja Alpha Industries – USA

Koe uusi K9-erikoisuus!  Kaikki koot valitettavasti loppuunmyyty, laita itsesi odotuslistalle!

Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 Koiran Pilottitakki Vihreä, ”Vuh!” sanoi Musti, pilottitakki koirille, niin sanottu ”K9”-malli, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 Koiran Pilottitakki Vihreä

Nyt paljastui, että Alpha on alkanut valmistamaan koirille omia pieniä MA-1-mallisia takkeja. Takeissa on tarra- ja nappikiristykset, jotta takit saa mahtumaan vähän isommallekin sylikoiralle. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää juuri sitä, että tämä kyseinen malli sopii vain koirille jotka mahtuvat syliin. Kaulan kohdalla resori ja takin päällä kynätasku, kuten aidossa MA-1 -pilotissakin on. Tasku on vetoketjulla suljettava. Takin sivussa on brodeerattu kangasmerkki jossa lukee Alpha Air Ace. ”For dog air or ground crew only”. Oranssi suojaväri koirapilotin sisäpuolella

Koot & mitat

Takin kääntöpuoli on väriltään oranssi, kuten aidoissa piloteissa on. Tule tutustumaan! Koko L = 30 cm pitkä, ympärysmitta tarranauhan kohdalta 50cm, ja XL n. 35 cm pitkä koiran selän mukaan mitattuna. Kuvissa takkia mallaava Kastike, on noin 8 kg painoinen kaveri, jolla on päällään L-kokoinen takki, maksimi ympärys L-koossa noin 52cm (tarranauhan pituus 8cm). Mittauksesta varsinkin ympärysmitassa on tehty tarranauhan päästä päähän, kaikissa luvuissa pieni joustonvara. Resorikauluksen alla reunavahvistettu reikä talutushihnaa varten. Kaulus suljetaan tarranauhalla jossa jonkun verran säätövaraa, varmuuden vuoksi kauluksessa myös kaksi eri napin kohtaa. Alpha MA-1 koira takille suositellaan ainoastaan kuivapesua.

Tarkat mitat

  • L = 30cm pitkä, ympärysmitta tarranauhan kohdalta 50cm
  • XL = 35cm pitkä, ympärysmitta tarranauhan kohdalta 56cm
  • XXL = 38cm pitkä, ympärysmitta tarranauhan kohdalta 63cm
  • 3XL = 43cm pitkä, ympärysmitta tarranauhan kohdalta 70cm

Ja sitten vähän lisähuomioita koirillenne takkia ostaville. Koska Alpha ei varsinaisesti ole erikoistunut koirien takkeihin – tämä on ainoa tarjolla oleva lemmikkituote heiltä – niin koot tehdään koirien mediaani- eli keskiarvokokojen perusteella, joissa pohjana on selän pituus. Sitä noudattamalla normaalivartaloinen koira saa oikeankokoisen takin. Jos suunnittelet takin ostoa mäyräkoiralle tai muuten pitkäselkäisellä tai kapoiselle koiralle, joudut tuunaamaan takkia sopivaksi lisäämällä sen oman tarranauhan kaveriksi lisäkiinnitystä. Samaten lyhytselkäinen bulldogi tulee kokemaan tukalat oltavat rintakehänsä vuoksi takkia sovittaessa.

JOS KOKO MIETITYTTÄÄ, niin ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme agentti@salainenagentti.fi, ja ilmoittakaa koiranne rinnanympärys. Me mittaamme takin kiinnityskohdan leveyden, joka on tarranauhan takia aikamoisen pitkä ja annamme rehellisen arvion menisikö takki oikeasti koiruuden päälle.

Tästä tyylikkään koiran ulkoiluttajalle Alpha MA-1 VF59 pilottitakki!

– Valmistaja Alpha Industries – Knoxville, Tennesee
– Vihreä koiran pilottitakki
– Oranssi kääntöpuoli
– Samaa materiaalia kuin aito Alphan pilotti
– Kynätasku
– Alpha Air Race -kangasmerkki
– Tarranauha-nappi-kiinnitys

Lisätiedot

Koko

L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä