• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
7kpl jäljellä

Bronx Talvitakki Musta

Bronx Talvitakki Musta, lyhytmallinen takki, puuvillakuosi, leveä resori hihassa ja helmassa, lämmin vuori ja huppu, valmista Brandit

Uusi erä saapuu 13. lokakuuta 2021, seuraa varastotilannetta!

98,00 €

4.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Review(s)
Tyhjennä valinta

Bronx Talvitakki Musta, lyhytmallinen takki, puuvillakuosi, leveä resori hihassa ja helmassa, lämmin vuori ja huppu, väljä mitoitus, valmistaja Brandit Wear Saksa

Bronx Talvitakki Musta

Nytpä yllättivät Branditin pojat Agentinkin ja menivät yhdistämään perinteisen M65:n taskulayoutin, pilotin pituuden ja ymppäämällä mukaan vielä kunnon hupun. Tuloksena syntyi Bronx, joka nimettiin huippusuosion saavuttaneen Brooklyn-takin vanavedessä New Yorkin kuuluisan kaupunginosan mukaan. Ytimekäs Bronx Talvitakki Musta on lyhyt puuvillakuosinen takki, joka pärjää pikkupakkasilla, eikä ole yhtään hullumman näköinen.

Materiaali

Pintakangas on 100% puuvillaa. Sisävuoren rakenne on puolestaan 100% polyesteriä. Lämpö pysyy sisällä tarkkaan tikatun vuoren ansiosta.

Muuta

Bronxissa on käyttäjäystävälliset taskut, edelleen hieman M65-mallin maiharien mukaan. Isot rintataskut pitävät sisällään tarvittaessa runsaasti tavaraa ja isot etutaskut on viistoitettu käsien lämmittelyä varten. Pilottimallinen resorointi sen sijaan auttaa pitämään lämmön sisällä tehokkaasti. Ison hupun voi kiristää tiukemmalle nyöreillä. Huomioi että takissa on väljä mitoitus.

Tutustu tästä mukavan väljiin Airborne Reisitaskuhousuihin!

Jos jokin haluamasi Bronx takki koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Lyhytmallinen talvitakki, väljä mitoitus
– Musta
– Puuvillainen kuorikangas
– Lämmin vuori
– Iso huppu
– Resoroitu helma ja hihat

 

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus