• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
4kpl jäljellä

Camo Pocket Knife Taskukokoinen Taittoveitsi

Camo Pocket Knife Taskukokoinen Taittoveitsi, pienikokoinen taskuveitsi nikkarointiin, eräilyyn tai hätätilanteisiin, maastokuvioitu komposiittikahva, vankka rakenne, terän malli suora (musta terä), valmistaja 101inc

Näppärä pienikokoinen taittoveitsi perustyökaluksi tai eräilyyn!

18,80 €

Camo Pocket Knife Taskukokoinen Taittoveitsi, pienikokoinen taskuveitsi nikkarointiin, eräilyyn tai hätätilanteisiin, maastokuvioitu komposiittikahva, vankka rakenne, terän malli suora, valmistaja 101inc

Camo Pocket Knife Taskukokoinen Taittoveitsi

Otettiin sisään kunnon erä uusia 101incin komeita ja ennenkaikkea yksinkertaisen kestäviä taktisia veitsiä. Pienikokoinen Camo Pocket Knife on näppärän kokoinen taktinen taittoveitsi, jonka erityistuntomerkkinä ovat hienosti maastokuvioitu kahvamateriaali ja eräilyvalmis suora terä. Muotoillun kahvan ansiosta veitsi pysyy hyppysissä myös kosteissa tilanteissa. Terän pyöreä muoto on omiaan tarkkaan nikkarointiin ja hyvä myös perinteistä oksien yms. vuolemista varten. Kahvan kannassa on läpivienti, jonka avulla veitsestä voi työstää esimerkiksi kepin nokkaan sitomalla keihään.

Materiaali

Veitsen terä on 440C-laadun ruostumatonta terästä. Veitsen rakenne on yleisesti erittäin vakuuttava.

Koko & mitat

Veitsen pituus on noin 18cm päästä päähän ja itse terän pituus 7 cm. Terän paksuus hamarapuolelta n. 3 mm. Painoa veitselle tulee 167 grammaa.

Muuta

Kahvan voi halutessaan vaihtaa toisenmalliseen samankokoiseen kahvaan tai vaikkapa veistää itse puusta tilalle omannäköisensä. Kahva on kiinni ruuveilla. Tämä veitsen versio on täysin sileäteräinen. Katso ominaisuuksia tarkemmin tuotekuvista!

– Valmistaja 101inc
– Taktinen taittoveitsi
– Perusmallinen pyöreä terä
– Kätevä koko
– Vankka rakenne
– Maastokuvioitu kahva, musta terä
– Toimitetaan omassa pahvilaatikossaan