• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 3kpl jäljellä

Dunderdon J10 Anorakki Musta

Dunderdonin J10 Anorakki Musta, kevyellä toppavuorauksella varustettu ulkoilu anorakki jossa on reilunkokoinen etutasku, iso huppu, kiristystarrat hihojensuissa.

OUTLET, vain muutama jäljellä!

188,00 € 141,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J10 Anorakki Musta, kevyellä toppavuorauksella, iso huppu, sivusta avattava, Erikoismalli Dunderdonilta jota saatavana kolmessa eri värissä!

Dunderdon J10 Anorakki Musta

Dunderdon J10 Anorakki Mustassa on todella iso ja tuulta vastaan varsin jämäkkä kiinteä huppu, kaksi sivutaskua ja yksi iso rintatasku. Rintaskussa läpivienti handsfreelle tai MP3-soittimen johdolle. Alatasku on yksi yhtenäinen iso tasku, kummaltakin sivulta saa kädet sisään. Anorakin selkäosa hiukan pidennetty.

Materiaali

Dunderdon J10 Anorakki musta:n ulkokangas on valmistettu nylonkankaasta ja vuori polyesteristä. Helmassa ja hupussa kiristysnyörit. Malli on hyvin istuva ja solakka, esim. 180cm normaalivartaloinen mies tarvitsee L-koon. Anorakin oikealla puolella vetoketju pukemisen helpottamiseksi.

Muuta

Jos haistat veneilykelien olevan kohdallaan, mainingin kutsuvan ja takin puuttuvan, niin tässä ois mitä mainioin anorakki esimerkiksi siihen tarkoitukseen. Sienestäjät suosittelevat. Saatavana myös vihreänä ja sinisenä!

– Valmistaja Dunderdon
– Huippu laadukas anorakki isolla hupulla
– Väri musta
– Luonnonvoimia vastaan, ota Dunderdon

Saatat myös pitää...