• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 9kpl jäljelläSuositeltu

Dunderdon J10 Anorakki Circuit Blue

Dunderdon J10 Anorakki Circuit Blue, kevyellä toppavuorauksella varustettu anorakki, iso etutasku, sivuvetoketju, kunnon huppu, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

OUTLET, harvinainen värikombo, jonka valmistus on lopetettu!

188,00 € 115,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J10 Anorakki Circuit Blue, kevyellä toppavuorauksella, sininen ”piirilevykuviointi”, reilun kokoinen huppu, iso myrskyläpällä suojattu vetoketjulla suljettava etutasku, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J10 Anorakki Circuit Blue

Dunderdon J10 Anorakki Sininen on todella iso ja tuulta vastaan varsin jämäkkä kiinteä huppu, kaksi sivutaskua ja yksi iso rintatasku. Rintaskussa läpivienti handsfreelle tai MP3-soittimen johdolle. J10 anorakin alatasku on yksi iso yhtenäinen tasku, kummaltakin sivulta saa kädet sisään. Anorakin selkäosa hiukan pidennetty.

Materiaali

Anorakin ulkokangas on valmistettu nylonkankaasta ja vuori polyesteristä. Helmassa ja hupussa kiristysnyörit. Malli on hyvin istuva ja solakka, esim. 180cm normaalivartaloinen mies tarvitsee L-koon. Dunderdon J10 anorakin oikealla puolella vetoketju pukemisen helpottamiseksi. Sinisen kankaan sisään on leivotty psykedeellinen kuviointi. Funky!

Muuta

Jos haistat veneilykelien olevan kohdallaan, mainingin kutsuvan ja takin puuttuvan, niin tässä ois mitä mainioin anorakki esimerkiksi siihen tarkoitukseen. Sienestäjät suosittelevat. Saatavana myös vihreänä ja mustana!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Huippu laadukas anorakki isolla hupulla
– Väri sininen
– Luonnonvoimia vastaan, ota Dunderdon

Saatat myös pitää...