• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 3kpl jäljellä

Dunderdon J38 Takki Steel

Dunderdon J38 Takki Steel, irroitettava vuori, irroitettava huppu, paljon taskuja, uusi. Monipuolinen takki jota voi käyttää eri vuodenaikoina. Dunderdon J38 takin koot ovat istuvia.

239,00 € 165,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J38 Takki Steel, irtovuori, irroitettava huppu, paljon taskuja, uusi. Dunderdon J38 takin koot ovat istuvia

Dunderdon J38 Takki Steel

Tämä rotsi on aika näppärä, sillä se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen. Takissa on irroitettava teddyvuori, joten voit käyttää takkia niin keväällä, syksyllä kuin talvellakin. Huppu on myös irroitettava.

Taskut

Dunderdon J38 Takki Steel:issä on kaksi napeilla suljettavaa, isoa alataskua. Alataskujen sivuissa on avoimet taskut, jotka soveltuvat mainiosti käsien lämmittämiseen. Ylhäältä löytyy kaksi napeilla suljettavaa rintataskua. Takin lämpövuoressa, vasemmalla puolella, on napilla suljettava povitasku.

Materiaali ja pesu

Takin pintakangas on Dunderdonille tuttuun tapaan erittäin jämäkkää. Kangas on valmistettu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Pese takki aina nurinpäin ja max. 40 asteen pesulämpötilassa. Pese irtovuori ja takki erikseen.

Muuta

Vyötäröllä ja helmassa on kiristysmahdollisuus. Huppu ja lämpövuori kiinnitetään napeilla. Takissa on metallinen vetoketju ja päälle lämätään napeilla suljettava myrskyläppä. Tuotekuvassa esiintyvä henkilö käyttää normaalisti M-kokoa ja tuotekuvissa J38:n koko on M ja alla ainoastaan t-paita. Takki on siis mitoitukseltaan istuva.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Dunderdon
– Väri steel
– Irtovuori
Irtohuppu
– Monipuolinen

Saatat myös pitää...

Tänä viikonloppuna


kotiintoimitus


vain 10€