• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 9kpl jäljelläSuositeltu

Dunderdon J38 Talvitakki Musta

Dunderdon J38 Talvitakki Musta, irroitettava irtovuori, irroitettava huppu, paljon taskuja, uusi, slimfit mitoitus, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Irroitettava lämpövuori, teflon-käsitelty pintakangas!

239,00 € 179,25 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon J38 Talvitakki Musta, irtovuori, irroitettava huppu, paljon taskuja, todella monikäyttöinen, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon J38 Talvitakki Musta

Tämä monikäyttö takki on aika näppärä, sillä se on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen. Takissa on irroitettava teddyvuori, joten voit käyttää takkia niin keväällä, syksyllä kuin talvellakin. Huppu on myös irroitettava.

Taskut

J38:ssa on kaksi napeilla suljettavaa, isoa alataskua. Alataskujen sivuissa on avoimet taskut, jotka soveltuvat mainiosti käsien lämmittämiseen. Ylhäältä löytyy kaksi napeilla suljettavaa rintataskua. Takin lämpövuoressa, vasemmalla puolella, on napilla suljettava povitasku.

Materiaali ja pesu

Takin pintakangas on Dunderdonille tuttuun tapaan erittäin jämäkkää. Kangas on valmistettu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Pese takki aina nurinpäin ja max. 30 asteen pesulämpötilassa. Pese irtovuori ja takki erikseen.

Muuta

Vyötäröllä ja helmassa on kiristysmahdollisuus. Huppu ja lämpövuori kiinnitetään napeilla. Takissa on metallinen vetoketju ja päälle lämätään napeilla suljettava myrskyläppä. Tuotekuvassa esiintyvä henkilö käyttää normaalisti M-kokoa ja tuotekuvissa J38:n koko on M ja alla ainoastaan t-paita. Takki on siis mitoitukseltaan istuva. Tämä on loistava takki kaikkiin vuodenaikoihin paitsi kesähelteillä!

Koot

Dunderdon J38 takin koot ovat istuvia, jotenka ellet halua istuvaa kokoa osta kokoa isompi. Tätä takkia on saatavana myös harmaan värisenä ja erikoismallit: J38 Woolcheck Punainen ja harmaa, sekä naisille oma Dunderdon LJ38 Naisten Takki Vihreä. Kokoja on tarjolla rajoitetusti ja ajantasaisen saldon näet yllä olevasta koko alasvetovalikosta.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Väri musta
– Irtovuori
– Irtohuppu
– Monipuolinen

Saatat myös pitää...