facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
23 %
Säästä 30,00 €
ALENNUKSESSA
23 %
Säästä 30,00 €
ALENNUKSESSA
23 %
Säästä 30,00 €
ALENNUKSESSA
23 %
Säästä 30,00 €
ALENNUKSESSA
23 %
Jopa 30,00 €

Dunderdon P13 Suorat Työhousut Tummansininen

129,99  99,99 

0 out of 5

Dunderdon P13 Suorat Työhousut Tummansininen, Dunderdonin ikoninen työhousumalli, väri navy eli tummansininen, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

P13:t eli parhaat suorat työhousut ehkä koskaan – tyylikkäät ja siistit!

Poista

Kuvaus

Dunderdon P13 Suorat Työhousut Tummansininen, Dunderdonin ikoninen työhousumalli, väri navy eli tummansininen, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P13 Suorat Työhousut Tummansininen

Tässäpä kummalinen ilmestys. Ruotsalainen Dunderdon tunnetaan muiden muassa klassisesta P3-työhousumallistaan, jossa on suorat lahkeet ja niissäpä ei olekaan reisitaskuja. Nämä housut tunnettiin ovimiesten, ravintolatyöntekijöiden ja työnjohtajien niinä siistimpinä vermeinä, kun pitää myydä ja edustaa muussa kuin kauhtuneessa työasussa. Uusi P13-malli jatkaa edeltäjänsä jalanjälkissä ja lyö mukaan annoksen istuvampaa tyyliä, joka saa housut näyttämään melkeinpä suorilta puvunhousuilta. Kun vain saisi samanvärisen takin näiden kanssa, niin avot!

P3:t ovat niitä todella harvoja suoria housuja, joita pidämme varastossamme jatkuvasti, mutta P13:t mahtuvat siihen viereen erinomaisena vaihtoehtona.  Jos muuten kaipaat kunnollisia reisitaskullisia työhousuja, niin ne löydät satavarmasti kattavasta Dunderdon-valikoimastamme!

Materiaali

Valmistettu 100% puuvillasta ja kangas on Dunderdonin omaa kuuluisaa cotton twill -punosta, joka tunnetaan poikkeuksellisen kestävänä puuvillakankaana työmallistojen välisessä vertailussa. Pesuohjeena suosittelemme pesemään vähän maltillisemmassa 30-asteessa ja väärinpäin pari ensimmäistä kertaa. Sitten noudetaan vain sen pienen valkoisen pesulapun ohjeita, jookosta joo?

Muuta

Housuissa on kaksi etu- ja takataskua. Takataskuissa painonapit, joten arvotavarat ovat astetta paremmassa turvassa- Lahkeet kapenevat aavistuksen alaspäin, jotta istuvuus olisi ryhdikkäämpi. P13:t olisivat myös erinomaisen tyylikkäät perushousut vapaa-aikaan ja juhliin, sillä niitä tosiaan koko ajan erehdytään luulemaan puvunhousuiksi.  Tyylikkäät perushousut vapaa-aikaan ja juhliin. P3-housuissa on hyvä istuvuus, mutta noudata esimerkiksi farkkukokojasi tarkkaan. Jos käytät rentoja farkkuja, noudata niiden tuumakokoja ja jos käytät istuvia housuja, niin noudata toki niitä istuvien housujen mittoja. Täähän on aika selkeetä, mutta sanotaan se nyt silti!

Kokoja on tarjolla myymälässämme ja verkkokaupassamme runsaasti, lahjepituuksia on tässä mallissa tarjolla 4 kpl: 30″, 32″, 34″, 36″ ja vyötärön ympäryksiä: 30″ – 42″. Saatavana myös mustana, jos harmaa on loppu!

Miten toimin, jos kokoni on loppu?

Jos jokin Dunderdonin housumalli on haluamassasi koossa loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi täydennyksen saapuessa varastoomme/myymäläämme. Kun teet tilauksen nopeasti viestin saatuasi, niin varmasti myös saat haluamasi housut!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Klassisen P3-työmallin uusi versio P13
– Tyylikkäät perushousut
– Erikoisväri tummansininen navy
– Erinomaiset työhousut, myös siistimpiin hommiin
– Reisitaskuton

Lisätiedot

Koko

36"32", 38"32", 34"34", 36"34"

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä