• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 6kpl jäljellä

Dunderdon P26 Slimfit Housut Musta

Dunderdon P26 Slimfit Housut Musta, uusi, suorat. Valmistettu laadukkaasta Moleskin puuvillasta.

Erikoismalli, rajoitettu erä!

98,00 € 73,50 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P26 Slimfit Housut Musta, uusi, suorat. Erikoismalli jota on saatavana vain meiltä!

Dunderdon P26 Slimfit Housut Musta

Tämä housumalli on uusin tulokas Dunderdonin housuperheeseen. Dunderdon P26 Slimfit Housut Musta poikkeaa muista Dunderdonin housuista sillä, että sen lahkeet kapenevat ja ovat mallia slim fit. Muutoin housut noudattavat peruskaavaa rakenteen puolelta.

Materiaali

Dunderdon tykkää tehdä vaatteita vähän erikoisemmista materiaaleista, näistä esimerkkinä vaikkapa army satin ja panama canvas. Samaan lukuun pistetään vielä uusi materiaali, eli P26:ssakin käytetty moleskin-kangas. Kangas on hieman sametin tuntuista, pehmeää ja silti jämäkkää. Kyseessähän on 100% puuvilla, mutta se on käsitelty eri tavalla kuin normaalit puuvillakankaat. Olivat sen verran mukavat päällä, ettei kuvauksissa käytetty malli suostunut oikein ottamaan niitä pois.

Nämä housut voit pestä kotikoneessa, tosin maksimissaan 40 asteen pesulämpötilassa. Jos vain mahdollista, niin suosittelemme silti 30 asteen pesulämpötilaa. Pese housut aina nurinpäin ja ensimmäinen kerta yksinään.

Taskut

Koska kyseessä on normimalliset etutaskut ja suorat takataskut.

Muuta

P26 on taas esimerkki siitä, että Dunderdon tekee erittäin monipuolisesti vaatteita. Ennen tilaamista huomioi se, että P26:t ovat mallia slim fit ja matalavyötäröiset. Jotenka tilausta tehdessä suosittelemme tilaamaan vähintään yhden koon suuremman kuin ajattelit! Tätä housu mallia on tarjolla kahdessa eri lahjepituudessa: 32″ ja 34″.

Tutustu myös Schott Battle housu malliin joka on slim-fit mallistoa!

 

– Tuote on uusi
– Valmistaja Dunderdon
– Väri musta
– Moleskin-puuvilla
– Slim fit

Saatat myös pitää...