facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
21 %
Säästä 29,00 €
ALENNUKSESSA
21 %
Säästä 29,00 €
ALENNUKSESSA
21 %
Säästä 29,00 €
ALENNUKSESSA
21 %
Säästä 29,00 €
ALENNUKSESSA
17 %
Säästä 25,00 €
ALENNUKSESSA
17 %
Säästä 25,00 €
ALENNUKSESSA
21 %
Jopa 29,00 €

Dunderdon S18 Huppari Punainen

110,00 139,00 

0 out of 5

Dunderdon S18 -huppari, punainen/ ”deep red”, 100% luomupuuvillaa, korkea kaulus, tilava huppu.

Erikoisväri jossa rajoitettu saatavuus!

 

 

Poista

Kuvaus

Dunderdon S18 Huppari Punainen, viininpunainen/”deep red”, 100% luomupuuvillaa, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon S18 Huppari Punainen

Hupparissa on etumuksessaan kaksi taskua. Hihansuut ja vyötärön seutu vahvistettu leveällä resorilla. Istuu päälle mukavasti ja tukevasti. Korkea kaulus on pop ja kaiken lisäksi rock’n’roll. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta mukavasti, erinomainen takin allakin siis.

Materiaali

Valmistettu 100% luomuteitse tuotetusta puuvillasta. Sillä luonto on meidän kaikkien äiti. Tukeva alumiini vetoketju, sekä media tasku oikeassa alataskussa. Kestävää laadukasta kangasta. Helli tätä hupparia, niin se hellii sinua pitkään. Saatavana koot: S – 3XL.

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulanseudun lämpimänä. Huppu on tosi tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä, Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Dunderdon hupparia on saatavana seuraavat värit: musta, punainen, harmaa, vihreä ja tumman sininen.

Käyttökokemuksia

”Omistan melkein kaikki värit tästä hupparista ja täytyy nostaa hattua laadulle. Useamman kymmenen pesun jälkeen huppari säilyttää muotonsa ja varsinkin vaaleammissa väreissä myös myös väri on säilynyt paremmin kuin mustassa. Aivan loistava vaatekappale käytettäväksi läpi vuoden, kesällä mukava päällä illalla ja syys/talvikautena käytän takin alla lämpövuorena. Vetoketjut ovat kestäneet todella hyvin ja kertaakaan en ole joutunut vaihtamaan niitä. Olen kokeillut useita kilpailevia tuotteita ja aina palannut takaisin tähän Dunderdon S18 huppari malliin. LOISTAVA!” -Roni, 33 v.

Dunderdonin S18 Huppari Punainen
-Normaalimitoitus
-Väri punainen / ”deep red”
-Korkea kaulus
-Tilava huppu
-100% orgaanista puuvillaa

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä