• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
5kpl jäljellä

Dunderdon S18 Huppari Punainen

Dunderdon S18 -huppari, punainen/ ”deep red”, 100% luomupuuvillaa, korkea kaulus, tilava huppu.

Erikoisväri, valmistus lopetettu, nyt poistossa verkkokaupassamme !  Erikoishinta verkkokauppamme OUTLET osiossa!

 

139,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon S18 Huppari Punainen, viininpunainen/”deep red”, 100% luomupuuvillaa, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon S18 Huppari Punainen

Hupparissa on etumuksessaan kaksi taskua. Hihansuut ja vyötärön seutu vahvistettu leveällä resorilla. Istuu päälle mukavasti ja tukevasti. Korkea kaulus on pop ja kaiken lisäksi rock’n’roll. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta mukavasti, erinomainen takin allakin siis.

Materiaali

Valmistettu 100% luomuteitse tuotetusta puuvillasta. Sillä luonto on meidän kaikkien äiti. Tukeva alumiini vetoketju, sekä media tasku oikeassa alataskussa. Kestävää laadukasta kangasta. Helli tätä hupparia, niin se hellii sinua pitkään. Saatavana koot: S – 3XL.

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulanseudun lämpimänä. Huppu on tosi tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä, Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Dunderdon hupparia on saatavana seuraavat värit: musta, punainen, harmaa, vihreä ja tumman sininen.

Käyttökokemuksia

”Omistan melkein kaikki värit tästä hupparista ja täytyy nostaa hattua laadulle. Useamman kymmenen pesun jälkeen huppari säilyttää muotonsa ja varsinkin vaaleammissa väreissä myös myös väri on säilynyt paremmin kuin mustassa. Aivan loistava vaatekappale käytettäväksi läpi vuoden, kesällä mukava päällä illalla ja syys/talvikautena käytän takin alla lämpövuorena. Vetoketjut ovat kestäneet todella hyvin ja kertaakaan en ole joutunut vaihtamaan niitä. Olen kokeillut useita kilpailevia tuotteita ja aina palannut takaisin tähän Dunderdon S18 huppari malliin. LOISTAVA!” -Roni, 33 v.

Dunderdonin S18 Huppari Punainen
-Normaalimitoitus
-Väri punainen / ”deep red”
-Korkea kaulus
-Tilava huppu
-100% orgaanista puuvillaa

Saatat myös pitää...