facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Jeep Cap Villa Lippapipo Musta

19,99 

0 out of 5

Jeep Cap Villa Lippapipo Musta, lämmin, lipallinen pipo, yksi koko sopii valtaosalle, klassinen sotilaspäähine, valmistettu 100% tuhdista villasta, valmistaja Fostex

Suoraan varastossa / myymälässä

Kuvaus

Jeep Cap Villa Lippapipo Musta, tyylikäs, lipalla varustettu pipo, 100% tuhtia villaa, lämmin, valmistaja Fostex, alkuperäinen nimi on M1941 Wool Knit Cap.

Jeep Cap Villa Lippapipo Musta

Jeep Cap Villa Lippapipo Musta, Jeep Cap Pipo on alunperin suunniteltu jenkkiarmeijalle toiseen maailmansotaan kypäränaluspipoksi, malli tulee käyttöön sotilaille helmikuussa 1942. Sen tarkoitus ei ollut pelkästään lämmittää päätä, vaan myös mukavoittaa painavan kypärän käyttöä. Jeep cappia käytettiin sellaisenaankin. Alkuperäistä mallia valmistettiin neljässä koossa S, M, L ja XL ja värivaihtoehtona oli vain vihreä (O.D#3).

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% villasta. Villan joustavuuden ansiosta yksi koko sopii kaikille. Saatavilla myös muissaväreissä ja akryyliversiona!

– Valmistaja Fostex
– Valmistettu 100% villasta, pipossa on tyylikäs robusti kudonta
– Yksi koko sopii kaikille, erittäin joustava malli
– Väri musta

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä