• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin,

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Jeep Cap Villa Lippapipo Vihreä

Jeep Cap Villa Lippapipo Vihreä, tyylikäs klassinen lipallinen pipo, alkuperäinen nimi on M1941 Wool Knit Cap WWII-malli, 100% tuhtia villaa, takuulla lämmin, valmistaja Fostex

Tyylikäs sotilaslakki pakkasille!

24,00 €

Jeep Cap Villa Lippapipo Vihreä, tyylikäs klassinen lipallinen pipo, alkuperäinen nimi on M1941 Wool Knit Cap, 100% tuhtia villaa, takuulla lämmin, WWII-malli,valmistaja Fostex

Jeep Cap Villa Lippapipo Vihreä

M1941 Jeep Cap suunniteltiin alunperin jenkkiarmeijalle toiseen maailmansotaan kypäränaluspipoksi. Pipoa toimitettiin mallinumerosta poiketen käyttöön rintamalle helmikuussa 1942. Sen tarkoitus ei ollut pelkästään lämmittää päätä pakkaskeleillä, vaan helpottaa painavan kypärän pitkäaikaista käyttöä talviolosuhteissa. Tätä lippapipoa käytettiin tietenkin sotimisen välissä ihan sellaisenaankin ja esimerkiksi HBO:n tarunhohtoisessa Taistelutoverit-sarjassa voi bongata hatun käytössä mm. Bastognen taistelutantereella.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% villasta. Villan joustavuuden ansiosta yksi koko sopii kaikille. Saatavilla myös edullisena akryyliversiona!

Muuta

Alkuperäistä mallia valmistettiin neljässä koossa S, M, L ja XL ja värivaihtoehtona oli vain vihreä (O.D#3), mutta näitä uudempia saa myös muissa väreissä. Uudet Jeep Capit ovat vain one size -kokoa, joten yksi koko sopii kaikille.

– Valmistaja Fostex
– Valmistettu 100% villasta, pipossa on tyylikäs robusti kudonta
– Yksi koko sopii kaikille, erittäin joustava malli
– Väri vihreä
– Rajoitettu saatavuus villa versiossa

Saatat myös pitää...