• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 17kpl jäljellä

Kommandopipo 3-Reikää Villa Musta

Kommandopipo 3-Reikää Villa Musta, astetta lämpimämpi villainen versio, kylmien kelien hittituote, suojaa naamasi tehokkaasti viimalta, valmistaja Fostex

Toimitusaika jälkitoimitukselle noin 1-3 viikkoa ! Saldoilla näkyvä määrä saapuu varastoomme viikolla 5/2019, tilaa ennakkoon, toimitetaan tilausjärjestyksessä

19,90 € 17,91 €

Kommandopipo 3-Reikää Villa Musta, se lämpimämpi villaversio, kylmien kelien hittituote, valmistaja Fostex

Kommandopipo 3-Reikää Villa Musta

Perusmallinen kolmireikäinen kommandopipo on tuttu vaate, jota näkyy elokuvissa pahisten käytössä. Alunperin ideana on ollut pitää naama vapaana jääpeitteestä kylmissä olosuhteissa. Nyt on kyseessä perinteinen kolmireikäinen malli, josta kyllä saa helposti kaksireikäisen: katkaiset vain silmäaukkojen välisen langanpätkän, jos se ahdistaa. Saatavilla monissa eri väreissä!

Materiaali

Tämä versio kommandopiposta on valmistettu 100% villasta, joten kyseessä on toki astetta lämpimämpi vaate tekokuituihin verrattuna. Villan kanssa kannattaa huomioida, että sehän tietyille immeisille kutittaa ihoa jonkin verran, eli käsipesu ennen käyttöä on suositeltavaa. Suosittelemme muutenkin käsinpesua, erityisesti ensimmäisen pesun kohdalla. Erittäin suosittu talven ulkoiluharrastuksiin, suojaa varsinkin perheen pienimpien naamaa viimalta ja kylmyydeltä. Yksi koko sopii päähän kuin päähän.

Eri käyttömuodot

Kommandopipost saat helposti tehtyä myös watchcap tyyppisen pipon: käännä alareuna sisäänpäin niin pitkälle pipoa ylöspäin attä kaikki reiät peittyvät. Sitten vain käännät syntyneen alareunan ulospäin sopivalle korkeudelle; avot sinulla on pipo. Jos haluat palata kommandopipo malliin vedät vain reunasta alaspäin.

Muuta

Kommandopipoja on saatavana useita värejä ja malleja. Värejä on mm. musta, vihreä, oranssi, valkoinen ja maastokuvioitu. Kaikki kommandopipot ovat yhtä kokoa ja sopivat suurimmalle osalle kansaa.

Tästä pipostahan on olemassa monia versioita, kuten tämä Special Force silkkihuppu ja puuvillainen Speed X-huppu. Saldomäärät löydät heti kuvan vierestä, helpoin pakkauskoko on 12kpl mutta tottakai voit tilata myös yksittäiskappaleita. Yhdistä kommandopipoon tyylikkäät aurinkolasit niin elämä näyttää aurinkoisemmalta, kuten Wiley X Black Ops Slay aurinkolasit.

– Valmistaja Fostex
– Musta
– Villaa
– Perinteinen kommandopipomalli
– Kolmireikäinen malli
– One Size -mitoitus

Saatat myös pitää...

 • 686 Snaggle Dad Balaclava Suojahuppu
  ALE

  686 Snaggle Dad Balaclava Suojahuppu

  55,00 € 41,25 €
  Lisää ostoskoriin Pikakatselu
 • Kommandopipo Kolmireikäinen Oranssi ALE

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  Kommandopipo Kolmireikäinen Oranssi

  12,00 € 10,80 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Special Force Silkkihuppu Musta
  ALE Varasto loppu

  Special Force Silkkihuppu Musta

  27,75 € 24,97 €
  Lue Lisää Pikakatselu