• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Lowa Shoe Creme Kengänhoitoaine Väritön

Lowa Shoe Creme Kengänhoitoaine Väritön, 75 ml tuubi, läpinäkyvä versio, ei tahraa tai tummaa kenkien pintaa, Goretex-yhteensopiva, hoitaa myös kalvokenkiä, eikä tuki kalvoa, valmistaja Lowa – Saksa

Loistava ja riittoisa hoitoaine kaikille nahkakengille materiaalin väristä riippumatta!

12,00 €

Lowa Shoe Creme Kengänhoitoaine Väritön, läpinäkyvä versio, ei tahraa tai tummaa kenkien pintaa, Goretex-yhteensopiva, hoitaa myös kalvokenkiä, eikä tuki kalvoa, valmistaja Lowa – Saksa

Lowa Shoe Creme Kengänhoitoaine Väritön

Lowan oma kengänhoitoaine, joka on suunniteltu käytettäväksi goretex-kenkien kanssa. Soveltuu myös muidenkin kenkien suojaamiseen. Tässä mallissa ei ole väriä, soveltuu käytettäväksi myös kaikkiin muihin nahka tuotteisiin. Yksi purkki on hyvin riittoisa kunhan ei yliammu lankin levittämistä. Toimii kaikissa nahkakengissä, lisää nahkan vedenpitävyyttä ja tukee myös kalvollisten kenkien, kuten Goretex-tekniikkaa käyttävien vaelluskenkien, maihinnousukenkien ja teknisten urheilukenkien suorituskykyä tukkimatta kalvojen huokosia. Kalliit jalkineet kannattaa pitää kondiksessa ja tämä hoitoaine on edullinen tapa huoltaa kenkiä pitkää käyttöikää varten.

Käyttö

Pese jalkineet huolella ennen käsittelyn aloittamista ja anna kuivua. Lankkipurkissa mukana oma sieni jolla levittäminen tehdään, et tarvitse esim. vanhaa rättiä levittämiseen, mutta esimerkiksi kunnon kenkäharja on oiva apuväline levittämiseen. Sukka ja hammasharja voivat auttaa epätasaisempien pintojen, saumojen tai muutoin vaikeampien kohtien kanssa. Levitä tasainen kerros hoitoainetta kengän yhdelle puolelle kerrallaan, hiero pinta tasaisen kosteaksi erityisesti kuluneista kohdista ja anna kuivua rauhassa. Käsittely kannattaa toistaa aina kun kengät ottavat isommin vauriota tai nahkapinta näyttää kuivalta.

Valikoimassamme on laaja valikoima myös muita kenkien hoitotuotteita kengille ja tekstiileille Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme täältä!

 

Saatat myös pitää...