• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
3kpl jäljellä

M65 Heavy Reisitaskuhousut Camo

M65 Heavy Reisitaskuhousut Camo, paksut, jämäkät ja kestävät M65-reisitaskuhousut, metsämaastokuviointi, valmistaja Vintage Industries

Huippulaatuiset maastokuvioidut reisitaskuhousut!

 

 

98,00 €

Tyhjennä valinta

M65 Heavy Reisitaskuhousut Camo, paksut, jämäkät ja kestävät M65-reisitaskuhousut, kirjava metsämaastokuviointin, valmistaja Vintage Industries

M65 Heavy Reisitaskuhousut Camo

M65 Heavy Reisitaskuhousut Camo löydät itsellesi juuri sopivat lahkeiset jos kaipaat aikoja jolloin housut tehtiin kunnon puuvillasta, eikä mistään rimpulakankaasta. Perinteiseen M65-tyyliin housuissa on kiristettävä lahkeet, läpälliset taskut, vyötäröllä kiristysremmit ja todella kestävä sorttia oleva kangas. Itseasiassa me menisimme nostamaan nämä pöksyt jenkkiarmeijan aitojen M65:n rinnalle materiaalinsa puolesta.

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Housuissa noudatetaan normaalia istuvuutta, joten esimerkiksi mallina toiminut 178cm/72kg mies pitää tuotekuvissamme M-koon housuja. Taskutilan puolesta housuissa on tilavat läpälliset etutaskut, reisitaskut ja lärpälliset takataskutkin vielä samaan hintaan. Maastokuvioin väritys on suhteellisen ainutlaatuinen “street camo”, jossa tuttuun ja turvalliseen night camoon on sekoitettu hieman woodlandia mukaan. Muodostunut cocktail on meidän mielestä yksi hienoimpi uusia maastokuoseja pitkiin aikoihin. M65 Heavy housuja on saatavana seuraavissa väreissä: vihreä, streetcamo, musta ja satunnaisesti harmaata.

Koot

M65 Heavy Reisitaskuhousut Camo  on saatavana seuraavasti: S – 3XL. Normaali mitoitus, jotenka suosittelemme noudattamaan lempihousujen kokoa. Malli on väljähkö klassisen M65 housun perinteiden mukaisesti. Saatavana myös muita värejä: vihreä, harmaa, musta. Katso ajankohtainen saldo tilanne kunkin koon kohdalta alasvetovalikosta. M65 Heavy Housut ovat malliltaan väljähkön istuvia, vyötärö/haarakiilan etäisyys toisistaan on normaali, elikä housu ei pussita.

XS – vyötärön ympärys noin 76cm, lahjepituus haarasaumasta lahkeensuuhun 80cm
S – vyötärön ympärys noin 80cm, lahjepituus haarasaumasta lahkeensuuhun 80cm
M – vyötärön ympärys noin 85cm, lahjepituus haarasaumasta lahkeensuuhun 80cm
L – vyötärön ympärys noin 92cm, lahjepituus haarasaumasta lahkeensuuhun 80cm
XL – vyötärön ympärys noin  98cm, lahjepituus haarasaumasta lahkeensuuhun 80cm
XXL – vyötärön ympärys noin 103cm, lahjepituus haarasaumasta lahkeensuuhun 80cm
3XL – vyötärön ympärys noin 106cm, lahjepituus haarasaumasta lahkeensuuhun 80cm

Jos jokin haluamasi koko on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

– Valmistaja Vintage Industries, Hollanti
– M65-malliset reisitaskuhousut normaali istuvuudella
– Paksua puuvillakangasta
– Woodland Camo -metsämaastokuviointi
– Kiristettävät lahkeet
– Säädettävä vyötärökireys
– Erinomaisesti taskutilaa, useimmat taskut suljetaan napilla
– Vetoketju sepaluksessa

 

Saatat myös pitää...