ALE 8kpl jäljellä

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Mattamusta

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Mattamusta, klassinen brittiläinen maihinnousukenkämalli, mattamustaa nupukkinahkaa, korkeavartinen malli, teräskärki, valmistaja Brandit – Saksa

78,00 € – 96,00 €

Tyhjennä valinta

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Mattamusta, klassinen brittiläinen maihinnousukenkämalli, mattamustaa nupukkinahkaa, korkeavartinen malli, teräskärki, valmistaja Brandit – Saksa

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Mattamusta

Phantom 10-Reikää Mattamusta Kengät ovat perinteiset nahkamaiharit tunnetulta kenkävalmistajalta, Branditilta. Phantomien kymppireikäinen versio on anteeksipyytelemätön tulkinta klassikosta, jotka kestävät ja joita on helppo huoltaa ja vieläpä näyttävät todella hyviltä. Nupukkinahkainen pinta tekee tästä maihinnousukenkämallista rouhean näköisen. Varsi on riittävän korkea ja traktoripohjakuviointi täydentää kokonaisuuden.

Materiaali

100% nupukkinahkaa (mattapinta)

Malli

Tämän kengän rakenne on sama kuin Undergroundin normaalin 10-reikäisessä maiharimallissa. Varsi vain on aavistuksen lyhyempi eli n. 18 cm. 10-reikää tarkoittaa nauhareikien lukumäärää. Tämän maihari mallin pohjassa on jykevä traktoripohja-kuviointi joka takaa pidon kovemmallakin meiningillä. Pohjaan kiinnitetyt ruuvit ovat lähinnä somisteita joilla ei varsinaista tarkoitusta. Kengänpohja on liimattu ja ommeltu kiinni itse kenkään.

Koot

Saatavana koot: 39 – 47. Esim koon 47 sisäpohjan pituus on 30cm.

Muuta tärkeää tietoa tästä maiharista ?

Nilkkaa suojaavan varren pituus on hurjat 23cm ja nauhareikiä on 10 kappaletta. Tässä perinteikkäässä maiharissa on myös teräskärki. Maiharin kärkiosa taivutettu hieman ylöspäin. Phantom 10-reikää Mattamusta kenkää kannattaa suojata kunnon suoja-aineilla koska mattapinta on helposti likaantuva, suosittelemme käyttämään nahan kyllästesuihketta, hoida kenkiäsi niin ne kestävät enemmän . Sen lisäksi kyllästesprayn päälle kannattaa levittää Heyn väritön lankki joka viimeistelee pinnan.Kun levität väritöntä lankkia suosittelemme vahvasti käyttäämään puhdasta rättiä, sukkaa tai kenkäharjaa joka on täysin puhdas, elikä sitä ei ole käytetty esim. mustan lankin levittämiseen. Tästä saat todella laadukkaat citymaiharit järkihinnalla.

– Valmistaja Brandit
– Mustat
– Nupukkinahkaa, muista tämän maiharin kohdalla KENGÄNHOITO!
– Saat kaikki tämän nupukkinahkaisen maiharin hoito tuotteet meiltä
– Maihinnousukengät
– Teräskärki
– Tuote sisältää asennetta noin 248%
– 18 cm pitkä varsi

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus