ALE 26kpl jäljellä

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Musta

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Musta, korkeavartinen malli, teräskärki, klassinen maihinnousukenkäversio, valmistaja Brandit – Saksa

Loistavat teräskärjellä varustetut maihinnousukengät arkikäyttöön!

115,00 € 84,00 €

Tyhjennä valinta

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Musta, korkeavartinen malli, teräskärki, aitoa nahkaa, valmistaja Brandit – Saksa

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät Musta

Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät ovat perinteiset nahkamaihinnousukengät Branditilta. Phantomit ovat anteeksipyytelemätön tulkinta klassikosta, jotka kestävät ja joita on helppo huoltaa. Todella pätevä ja edullinen citymaiharimalli.

Materiaali

100% nahkaa. Kaikki Maihinnouskengät tarvitset myös hoitoa, jotta nahka pysyy joustavana, joten muista aika ajoin laittaa kenkään hoitavaa lankkia tai ihan vain Hey Nahankyllästesuihketta!

Malli

Tämän kengän malli on sama kuin Undergroundin normaalin 10-reikäisen maihinnousukengän malli, ainoastaan varsi on aavistuksen lyhyempi. Tukeva nahkavarsi suojaa nilkkaa pieniltä nyrjähtelyiltä ja kärjen teräsvahvistus viimeistelee kengän miehekkään/naisekkaan ulkonäön.

Koot

Phantom 10-reikää maihinnousukenkää on saatavana vain mustana. Kokovalikoima on laaja: 38 – 47, pienimmät koot ovat olleet varsinkin naisten ja lasten suosiossa. Kengissä ei ole erillistä vuorta tai vuorikangasta, vaan ovat klassiseen tyyliin yksinkertaisia rakenteeltaan, täysnahkaa.

Muuta

Phantom 10-reikää Maihinnousukengät varren pituus on hurjat 23cm ja nauhareikiä on 10 kappaletta. Maiharissa on myös teräskärki. Teräskärki ei tarkoita että maihari täyttää oikean turvankengän standardit. Soveltuu kevyeeseen työkäyttöön. Maiharin kärkiosa taivutettu hieman ylöspäin. Kuten kaikissa nahkaisissa maihinnousukengissä hoito on oleellinen osa kengän kestävyyttä. Oikeilla hoitotuotteilla, kuten Hey Nahankyllästesuihkeella tai Haix kenkälankilla maiharin käyttöikä pitenee oleellisesti. Tukevan nahan ansiosta maihari on hiukan vettähylkivä, edellä mainitut hoitoaineet parantavat myös vedenhylkivyyttä. Tiesitkö että meiltä löytyy myös lyhyt kolmireikäinen teräskärjellä varustettu kävelykenkä nimeltä Phantom 3-reikää?

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan maiharit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi kengät!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Mustat
– Nahkaa
– Maihinnousukengät
– Teräskärki
– Tuote sisältää asennetta noin 245%
– 23 cm pitkä varsi
– Hyvä valikoima eri kokoja 38 – 47

Saatat myös pitää...