facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Ranger Toppahousut Gen II Ruskea

59,00 

0 out of 5

Ranger Toppahousut Gen II Ruskea , irroitettavat henkselit, ruskeat, uudet ja entistä paremmat toppahousut. Hinta/laatu suhde on tässä toppahousussa kohdallaan!

Poista

Kuvaus

Ranger Toppahousut Gen II Ruskea , irroitettavat henkselit, uudet ja entistä paremmat toppahousut, kunnon edulliset talvi toppahousut, valmistaja Brandit – Saksa

Ranger Toppahousut Gen II Ruskea

Ranger Toppahousut Gen II Ruskea on kaksi tilavaa reisitaskua ja kaksi etu- ja takataskua. Lahkeet voit kiristää itsellesi sopivaksi kiristysnaruilla. Vyötärön leveyttä voi säätää kiristysremmeillä. Housut ovat ulkonäöltään luottamusta herättävän jykevää sorttia. Olkaimet ovat irroitettavissa vetoketjulla vyötäröstä irti mikäli et tarvitse niitä. Military look on saavutettu ja se on jo jotain se. Kyllähän näissä kelpaa tetsata ihan vaikka kotioloissa!

Materiaali

Ranger Toppahousut Gen II Ruskea on valmistettu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Toppaus polyesteriä. Eli suomeksi sanottuna; kestää kyllä levottamammankin yksilön touhuamiset ja pitää kylmän tehokkaasti loitolla

Muuta

Ehkäpä housujen mallaus on saanut inspiraatiota yhdysvaltalaisarmeijan Ranger -joukkojen kenttävaatetuksesta. Emme sen kummemmin lähde housujen väsäämisen inspiraatiota ihmettelemään vaan toteamme, että tässä olisi erinomainen perus toppahousu, eikä ole muuten hinnalla pilattu. Toppahousut ovat todella mukavat varsinkin talviulkoilussa, sopivat sekä metsään että laskettelurinteeseen tai vaikkapa vain talvisiin pihaleikkeihin. Väri valikoimamme Ranger Toppahousut Gen II on laaja: musta, ruskea, sininen ja vihreä. Katso miltä näyttävät samat ranger toppahousut sinisenä tästä!

Ranger Toppahousu Generation II  koot:

Kirjainkoko – Vyötärö sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus

S – Vyötärö 76cm – Lahje 81cm
M –    V  84cm –  L 83cm
L  –    V  94cm –  L 83cm
XL –   V 102cm – L 83cm
2XL – V 106cm – L 83cm
3XL – V 112cm – L 84cm
4XL – V 114cm – L 84cm
5XL – V 116cm – L 85cm
6XL – V 124cm – L 85cm
7XL – V 130cm – L 85cm

– Valmistaja Brandit
– Ruskeat
– Reisitaskulliset
– Irroitettavat henkselit
– Toppahousut
– Kiiltävä pintakangas

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä