• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Harmaa

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Harmaa, irroitettava sisävuori/sisähousuinsertti, huippulaatuiset toppahousut kaikkeen talviulkoiluun, runsaasti lisätaskuja ja ominaisuuksia, valmistaja 686 – USA

Laadukkaat toppahousut irroitettavalla sisävuorella!

254,00 €

Tyhjennä valinta

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Harmaa, maailman parhaita toppahousuja, irroitettava sisävuori/irroitettavat sisähousut, original 686 housut

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Harmaa

Nämä amerikkalaisen 686:n Smarty Cargo Toppahousut 3-1 ovat lumessa touhuajan tai extreme-veikkojen unelmien täyttymys. Housuissa on kauttaaltaan eristetyt, teipatut saumat, joiden ansiosta housut eivät vuoda vettä sisään kosteuden kertyessä ulkokankaan pinnalle. Pintakuosi on tietenkin vettähylkivää ja yhtälailla hengittävää sorttia. Housuissa on molemmin puolin reisitaskut, vetoketjulliset läpän alle suojatut etutaskut, takatasku ja pieni lisätasku vyötäröllä.

Materiaali

100% polyesteriä “oxford” punoksella. Sisävuori 100% nylonia. Irroitettava lisävuori 100% polyestertricotmicrofleeceä.

Muuta

Näissä housuissa on lukuisia hienoja ominaisuuksia, mutta ehdoton ässä hihassa on irroitettavat sisähousut, joita voi käyttää ihan sellaisinaan tai sitten irroittaa mikäli meno menee liian kuumaksi. Näin ollen housuissa on ikäänkuin kolme eri “moodia”, molemmat osiot päällä käytät täysiverisiä toppahousuja, ilman sisäosiota päälläsi on astetta kevyemmät talvihousut ja microfleecesisäosio on erinomainen alusvaate talvitoimintaan tai oleskeluun. Näiden erinomainen lämpimien toppahousujen lmanvaihtoa auttavat edelleen vetoketjulliset corduravahvistetut tuuletusaukot molempien lahkeiden sisäsaumassa. Lahkeissa on lumen pääsyn housujen sisälle estävät sukat, joissa on läpivienti kengännauhoille tai BOA-kiristysjärjestelmälle.

Smarty Cargo Toppahousut 3 – 1 Toppahousuja on saatavana myös vihreänä! Valikoimissamme on myös lukuisia muita huippulaadukkaita talvihousuja 686:lta, jotka löytyvät laajasta toppahousuvalikoimastamme!

– Valmistaja 686, USA, Kalifornia
– 3 – 1 toppahousut
– Harmaat
– Irroitettavat sisähousut
– Runsaasti taskuja
– Vettähylkivä rakenne
– Hengittävä materiaali
– Vetoketjulliset ilmanvaihtoaukot
– BOA-kiristyksen kanssa yhteensopivat lahkeet

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus