facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
27 %
Säästä 98,01 €
ALENNUKSESSA
27 %
Jopa 98,01 €

Schott Fairbanks Talvitakki Musta

358,00  259,99 

0 out of 5

Schott Fairbanks Talvitakki Musta, uusi, hupullinen. Fairbanks on talvitakki joka on tehty kovaan menoon!

Poistomalli talvitakki! Vain koko S jäljellä!

Poista

Kuvaus

Schott Fairbanks Talvitakki Musta, uusi, hupullinen. Schott Fairbanks on talvitakki joka on tehty kovaan menoon!

Schott Fairbanks Talvitakki Musta

Voihan parveke mikä uutuus, tää pistää melkein sanattomaksi. Jos kaipaat talvitakkia joka ei todellakaan jätä pulaan, niin Schott Fairbanks on ehdoton valinta. Takki on pitkä, normaalimittainen ja varustettu älyttömän suurella määrällä erilaisia taskuja ja ominaisuuksia.

Taskut

Fairbanksin etuosasta löytyy 2 ala- ja 2 ylätaskua. Molemmat taskut suljetaan kookkailla neppareilla. Alataskujen sivuilla on avoimet käsienlämmitystaskut. Takin sisäpuolella on yhteensä 3 povitaskua. Vasemmalla puolella on iso vetketjullinen tasku ja sen päällä pieni kännykkätasku. Oikealla puolella on nepparilla suljettava tasku. Vasemmassa hihassa on vetoketjullinen tasku ja sen päällä 4 osastoa kynille.

Ominaisuudet

Schott Fairbanks Talvitakki Musta:ssa on kiinteä huppu jossa on irroitettava karvareunus. Hupun sisäpuolella on kaulasuoja joka on hyödyllinen kovalla pakkasella ja tuulella. Kaulasuojan saa tarvittaessa pois, sillä se on kiinnitetty neppareilla hupun sisäpuolelle. Takin leveyttä voi kontrolloida sisäpuolella olevasta kiristysnarusta. Hihansuissa on ns. lumistopparit, eli hihansuun juureen on ommeltu resori niin, ettei lumi tai kylmä ilma pääse reunoista sisään. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla ja päälle lämätään vielä neppareilla suljettava myrskyläppä.

Materiaali

Takin kuori- ja sisuskangas ovat valmistettu 100% nylonista. Hupun tekokarva ja takin toppaus ovat 100% polyesteria. Voit pestä tämän takin max. 30 asteen pesulämpötilassa hienopesuohjelmalla. Poista hupun karvareunus ennen pesua. Älä rumpukuivaa tai kuivapese.

Muuta

Kuten varmaan huomasit, niin takin sisus on kokonaan oranssi. On muuten pirun hyvä ominaisuus huomioarvoa ajatellen, jos esimerkiksi sattuu onnettomuus tai vastaava kohdalle. Rinnassa, vasemmalla puolella on Schotin kangasmerkki, jonka saa halutessaan irti. Oikean puolimmaisessa hihassa on pieni Schotin merkki.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Musta
– Hupullinen
– Todella monipuolinen

Lisätiedot

Koko

S, M, L, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä