facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 70,00 €
ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 70,00 €
ALENNUKSESSA
18 %
Säästä 68,00 €
ALENNUKSESSA
19 %
Jopa 70,00 €

Schott N4BX Talvitakki Musta

298,00 320,00 

0 out of 5

Schott N4Bx Talvitakki Musta, hupullinen, vetoketjulliset hihat, oranssi sisus, tässä talvitakissa on istuva mitoitus, valmistaja Schott NYC – USA

Rajoitettu erä! Tällä hetkellä jäljellä koot M, L ja 2XL!

Poista

Kuvaus

Schott N4Bx Talvitakki Musta, hupullinen, vetoketjulliset hihat, oranssi sisus, valmistaja Schott NYC – USA

Schott N4Bx Talvitakki Musta

Schott NYC:n vuoden 2016 talvitakkiuutuuksiin kuuluva N4Bx on jatkoa perinteiselle N4B:lle ja sen tyylitellyille versioille Fairbanksille ja Alaskalle. Jos kaipaat talvitakkia joka ei jätä pulaan rankimmissakaan olosuhteissa, on Schott N4Bx Talvitakki Musta laadukas yhdistelmä moderneja lisäominaisuuksia ja perinteikkäistä perinteikkäintä talviparkaa. Takki on pitkä, muuten normaalimittoitettu ja varustettu älyttömän suurella määrällä erilaisia taskuja ja säilytystilaa.

Taskut

N4Bx:stä etuosasta löytyy 2 ala- ja 2 ylätaskua. Molemmat taskut suljetaan kookkailla neppareilla. Takin sisäpuolella on molemmin puolin povitaskut. Molemmat taskut aukeavat sivuille ja ne suljetaan nepparein. Vasemmassa hihassa on vetoketjullinen tasku ja sen päällä 4 pitkää osastoa kynille.

Ominaisuudet

Takissa on kiinteä huppu jossa on irroitettava karvareunus. Hupun sisäpuolella on kaulasuoja joka on hyödyllinen kovalla pakkasella ja tuulella. Kaulasuojan saa tarvittaessa pois, sillä se on kiinnitetty neppareilla hupun sisäpuolelle. Takin leveyttä voi kontrolloida ulkoisella kiristysnarusta. Hihansuissa on ns. lumistopparit, eli hihansuun juureen on ommeltu resori niin, ettei lumi tai kylmä ilma pääse reunoista sisään. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla ja päälle lämätään vielä neppareilla suljettava myrskyläppä. Myös hupussa on kiristysnaru.

Materiaali

Takin kuori- ja sisuskangas ovat valmistettu 100% nylonista. Hupun tekokarva ja teddyvuori ovat akryyliä. Takin toppaus puolestaan 100% polyesteria. Voit pestä tämän takin max. 30 asteen pesulämpötilassa hienopesuohjelmalla. Poista hupun karvareunus ennen pesua. Älä rumpukuivaa tai kuivapese.

Muuta

Kuten varmaan huomasit, niin takin sisus on kokonaan oranssi. On muuten pirun hyvä ominaisuus huomioarvoa ajatellen, jos esimerkiksi sattuu onnettomuus erämaassa ja pitäisi kiinnittää pelastusväen huomio. Oikeanpuolimmaisessa hihassa on komeasti kirjailtu Schott -teksti.

Jos jokin koko takista on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle, niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme (muista lisätä oikea sähköpostiosoite jotta viesti ei mene roskapostikansioon!). Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Pitkä parkamallinen talvitakki
– Iso kiinteä huppu
– Musta
– Vetoketjulliset hihat
– Todella monipuolinen

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä