• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Schott N4B Lyhyt Talvitakki Vihreä

Schott N4B Lyhyt Talvitakki Vihreä, slimfit malli, vihreä, talvitakissa on kiinteä huppu joka on teddy vuorattu.

OUTLET Poistossa, vain koot S ja M jäljellä!

247,00 € 168,00 €

Tyhjennä valinta

Schott N4B Lyhyt Talvitakki Vihreä, hupullinen, slimfit malli

Schott N4B Lyhyt Talvitakki Vihreä

Tämä onkin aika magee uutuus. N4B on siisti ja pikkasen vyötärön yli menevä talvirotsi. Takissa on reilusti yksityiskohtia ja hupussa olevan karvareunuksen saa halutessaan irti.

Materiaali

Takin pintakangas on 100% puuvillaa. Takin toppaus ja sisuskangas ovat 100% nylonia. Toppaus on tikattu runkoon kiinni, eli pesussa ei tule sitä ylläriä, että fyllit lenteleekin takin alaosaan. Hupun sisus ja keinokarvareunus ovat 100% polyesteria. Vetoketju ja taskujen nepparit ovat metallia.

Taskut

Tottakai kunnon takissa pitää olla reilu määrä taskuja. N4B:stä löytyy kaksi alataskua, joissa molemmissa on sivuilta käytettävät ja päältä käytettävät taskut. Päällimmäinen tasku suljetaan nepparilla ja sivulla oleva on avoin. Sisäpuolelta löytyy kaksi neppareilla suljettavaa povitaskua. Molemmilla puolilla on yhdet taskut. Vasemmassa hihassa on vetoketjullinen tasku ja sen päällä muutama kynäpaikka.

Muuta

Takissa on kiristysremmit helmassa, vyötäröllä ja hupussa. Vasemmassa rinnassa on irroitettava Schott-kangasmerkki. Hihansuiden sisäpuolella on resorit. Hupun karvareunuksen voi poistaa vetoketjulla. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle tulee vielä napeilla suljettava myrskyläppä.

Koko

N4B on mitoitukseltaan aikalailla normaali. Eli M-kokoinen jantteri käyttää M-kokoa jne. Jos haluat kuitenkin varmistua, että saat takin alle tarvittaessa ylimääräisen paidan, niin nappaa kokoa isompi kuin normaalisti käytät.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri vihreä
– Puuvillaa ja keinomatskua
– Hupullinen

Katso Schott Solid kenkämalli tästä!

Saatat myös pitää...