• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 5kpl jäljellä

Schott Peacoat 740C Kansitakki Navy

Schott 740C Peacoat Kansitakki Navy, huippulaadukas kipparitakki jenkeistä, tyylitelty versio, punainen vuori, nahkatrimmisaumat, valmistaja Schott NYC – USA

Huippu lämmin, istuva mitoitus, Upea punainen silkkivuori! Poistossa kaikki varastosta löytyvät koot pandemian johdosta

 

395,00 € – 648,00 €

Tyhjennä valinta

Schott Peacoat 740C Kansitakki Navy, huippulaadukas kipparitakki jenkeistä, tyylitelty versio, punainen vuori, nahkatrimmisaumat, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Peacoat 740C Kansitakki Navy

Schott valmistaa parhaat kansitakit, se on yleisesti hyväksytty tosiasia. Tottakai tutusta ja turvallisesta pitää tehdä erikoisempia malleja, kuten nyt kyseessä oleva 740C. Tämä rotsi on paitsi materiaaliltaan huippulaadukas ja nahkasaumoin vahvistettu, on siinä hieman istuvampi leikkaus kuin ”tavallisessa” 740:ssä. Edellämainitut nahkaiset yksityiskohdat ja tyylikäs sisusvuori tekevät tästä erittäin näyttävän ilmestyksen.

Materiaali

Schott Peacoat 740C Kansitakki Navy on valmistettu 32 oz villahuovasta. Tarkempi materiaaliyhdistelmä on 80% tuhtia lampaanvillaa (tarkemmin 75% puhdasta villaa ja 5% nylonvillasekoitetta) ja 20% nylonia. Schottin jännä materiaalilistaus tarkoittaa kuitenkin perimmiltään sitä, että villakangas kestää, koska sen sekaan ympätään ensin villanylonsekoitetta ja sitten vielä annos kestoa lisäävää nylonia. Siksipä näitä takkeja meiltä 90-luvulla ostaneet asiakkaat palaavat edelleen kehumaan takkejaan meille.

Nahkaiset korostukset ovat 100% lampaannahkaa. Sisus on satiinia. Jos pesutarvetta esiintyy, niin vie rotsi suoraan kuivapesuun, älä pese itse. Pintalian voi pyyhkiä pehmeällä harjalla. Tunkkaisuuden voi poistaa pakastamalla takin joko pakastearkussa tai tuulettamalla ulkona.

Taskut

Takissa on kaksi avointa alataskua. Molempien taskujen reunustat on vahvistettu nahalla. Sisäpuolelta löytyy kaksi avointa povitaskua.

Koko

Nyt olis suht tärkeää että tiedät oman pukukokosi, sillä takki on erittäin slim fit. Suosittelemme ehdottomasti valitsemaan yhden koon isomman rotsin kuin normaalisti käytät. Ilmoita toki tilausta tehdessäsi hartiamittasi, hihan pituus ja puvuntakin numerosi (istuvan sellaisen), jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä kokovalinnastasi.

Kokotaulukko cm (740C) 38 40 42 44 46 48 50 52
Rintakehä kainalosta kainaloon5153565861646669
Selänpituus7476797979818181
Hartianleveys4344464850515355
Hihanpituus (hartiasta)6565656666666767
Hihan halkaisija1515151616161717

Malli

Kuvissa esiintyvä miekkonen on 178cm/75kg ja pitää tässä peacoat -mallissa kokoa 42, joka on napakan istuva. Tämä tarkoittaa että alle EI MAHDU villapaitaa tai paksua hupparia, sillä takkia ei ole tarkoitettu pidettäväksi paksun kerraston kanssa. Kerrataan vielä: eli amerikkalainen koko 42 vastaa eurooppalaista 52:ta, joten huomioi tämä ero takkia tilatessasi. Mikäli istuva puvuntakkisi/pikkutakkisi on esimerkiksi koko 54, ota suoraan koko 46 (eli yhtä koko isompi jenkkikoko), jolloin takin pitäisi 99% varmuudella olla sinulle kuin nakutettu. Mikäli sinulla on normaalista poikkeavan leveät hartiat, rintakehä tai ”salilla ollaan tehty muutakin kuin vain istuttu”, saattaa olla aiheellista ottaa jopa kaksi kokoa isompi 740C puvunkokoosi verrattuna. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli takin koko askarruttaa. Puhelinnumerommehan on 010-6173 701.

Muuta

Hihojen ulkopuolella menee tyylikkäät nahkakoristeet. Schott Peacoat 740C Kansitakki Navy pintavilla on hieman ohuempaa kuin Schottin normaalissa 740 Peacoatissa. Kyseessä on jokatapauksessa lämmin rotsi, joka palvelee monta talvea putkeen. Jos kaipaat jotain hieman erikoisempaa kansirotsia, niin valitse tämä. Et takuulla tule pettymään. Näitä rotseja ei saada läpi talven, joten mikäli tämä kiinnostaa sinua ja oikea koko on tarjolla, suosittelemme nappaamaan sen vielä kun niitä on jäljellä. Ne loppuu kohtalaisen nopeasti pakkasten iskiessä. Huomioi kuitenkin se, että tämä rotsi ei välttämättä sovi kovimmille pakkasille villan ollessa ohuempi kuin Schottin normaaleissa Peacoateissa.

Schott NYC -lyhyt historia

Schott NYC:n tarina alkaa vuodesta 1913, jolloin Fordin T-malli ilmaantui amerikkalaiseen katukuvaan. Samaan aikaan New Yorkissa kaksi veljestä, Irving ja Jack Schott, aloittivat sadetakkien valmistamisen Manhattanin Lower East sidella kellarityöpajassaan. Nahkaiset takit nimettiin rakastavasti Irvingin lempisikarimallin, Perfecton, mukaan. Sadetakkien lisäksi Irving visioi uuden ajan motoristeille ajotakin, historian ensimmäisen moottoripyörätakin, jonka alkuperäinen lähtöhinta oli 5,50$ longislandilaisessa Harley Davidson -myymälässä.

Toisen maailmansodan aikaan Schott NYC oli jo tunnettu takkivalmistaja Yhdysvaltojen itärannikolla. Vahvoista materiaaleista ja laadukkaasta käsityöstään tunnettu Schott palkattiin tekemään valtava määrä takkeja amerikkalaisille asevoimille. Näiltä ajoilta on myös peräisin edelleen valmistettava alkuperäinen pitkän matkan pommikonemiehistöille tehty lämmin ja lampaanvillainen ”bomber jacket” nahkatakki, joka tuli tunnetuksi sittemmin ”B-3” nimellä. Laivastolle valmistetut erittäin paksusta melton-villasta tehdyt 740N ”pea coat” -kansitakit nostettiin suoraan klassikkostatukseen, joten niitäpä valmistettiinkin B-3:n kanssa asevoimille seuraavat 60 vuotta.

Sodanajan jälkeen Yhdysvalloissa koettiin nuorisokulttuurin ennennäkemätön kasvu nopeiden autojen, pahojen poikien ja rock’n’rollin muodossa. Suosituista Schott Perfecto -moottoripyörätakeista tuli välittömästi kapinoivien katujengien vakiovaruste. Suosiolla oli kuitenkin kääntöpuolensa, sillä monet koulut kielsivät nahkatakkien käytön ja poliisinkin silmätikuksi oli helppo päästä pukeutumalla kuin kulttiklassikko ”The Wild Ones” -elokuvan antisankari Marlon Brando. Tuon ajan ikonisimpia muotikuvia on totta kai vuodelta 1954, jolloin Marlon Brando ikuistettiin istumassa Harley Davidsoninsa päällä Schott Perfecton Lone Star -versio yllään. Suosio palasi takaisin entistä kovempana, kun 50-luvun loppuun mennessä kiellot kumottiin ja uusi nuorten kapinallisten sankari, James Dean, liikkui vain ja ainoastaan Schott Perfectonsa suojaamana.

Seuraavina vuosikymmeninä Schott NYC:n nahkatakkeja ja pilotteja ovat käyttäneet ahkerasti mm. The Ramones, Blondie, Sex Pistols, Rihanna, Bruce Springsteen, Kanye West, Lady Gaga ja Iggy Pop. Schott NYC:n nahkatakit ovat kiistatta yhä ja edelleen maailman parhaita, ja siksipä Salainen Agentti myy niitä ja Schott Peacoat 740C Kansitakki Navy -klassikkoa kolmatta vuosikymmentä ylpeänä yhteistyökumppanina.

Tutustu tästä koko Schott NYC Peacoat -valikoimaamme!

– Ryhdikäs perinteinen villkangastakki
– Väri navy blue (periaatteessa todella tumman sininen/musta)
– Slim Fit
– Punainen satiinivuori
– Ulkosaumat vahvistettu nahalla
– 32oz villaa

Saatat myös pitää...