• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljellä

Schott Peacoat Nahkatakki 140 Musta

Schott Peacoat Nahkatakki 140 Musta, Schott NYC:n valmistama perinteinen laivastomallinen “Peacoat” -nahkatakki, musta.

Klassikko laivastotakki kunnon nahasta!  Kuin panssaria!

1 000,00 € – 1 380,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , , , , , , , Brand:

Schott Peacoat Nahkatakki 140 Musta, Schott NYC:n valmistama perinteinen laivastomallinen “Peacoat” -140 nahkatakki, musta, nyt ois todella laadukasta takkia tarjolla!

Schott Peacoat Nahkatakki 140 Musta

Tällä kertaa Schott NYC on päättänyt tuoda yhteen kaksi suosittua vaatemalliaan: armeijatyylisen nahkatakin ja peacoat -laivastotakkinsa, ja tuloksena on ainutlaatuinen look, joka ei taatusti jätä kylmäksi. Ryhdikäs ja korkeakauluksinen takki suojaa paitsi tuulelta ja tuiverrukselta, myös sulkee käyttäjänsä aivan oman cooliusulottuvuuden sisälle. Jos johonkin tiettyyn tyyliin tai mielikuvaan tämän rotsin yhdistää, ovat ne ehkä Steve McQueenin ajattomat valkokangasesiintymiset peacoatissaan tai 70-80 -luvun amerikkalaisten TV-etsivien vaatetus.

Materiaali

Valmistettu erittäin laadukkaasta ja tuhdista nappanahasta.

Muuta

Nahkatakissa on kaksi alataskua ja kaksi povitaskua. Reilusti takamuksen päälle menevä pituus. Tämän takin kantaja saa ansaitusti ryhtiä ja kunnioitusta! Tulkaa testaamaan jossette usko, näitä tämäntyylisiä rotseja ei nykyisin moni lafka enää tuota eikä yksikään ole yhtä laadukas kuin alkuperäinen Schottin malli.

Tästä pääset samaan takkiin mutta villangas versioon!

Jos jokin haluamasi Schott NYC nahkatakki koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Musta
– Peacoat -mallinen nahkatakki
– Tuplarivinapit
– Tuhtia nappanahkaa
– Valmistaja Schott NYC
– Paras lajinsa edustaja, aito ja alkuperäinen!

Saatat myös pitää...