• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott Peacoat SNYC Kansitakki Ruskea

Schott Peacoat SNYC Kansitakki Ruskea, alkuoperäinen jenkkipeacoat ruskean värisenä, korkean kauluksen alla ”S.N.Y.C.” -printti, kaksirivinen napitus, todella tyylikäs ja ajaton takkimalli vaativaan talvikäyttöön, valmistaja Schott NYC, USA

Lopetettua erikoismallistoa, nyt poistossa!

499,99 € 399,99 €

Tyhjennä valinta

Schott Peacoat SNYC Kansitakki Ruskea, erikoismallinen 740N Peacoat ruskeana, korkean kauluksen alla ”S.N.Y.C.” -printti, kaksirivinen napitus, todella tyylikäs ja ajaton takkimalli vaativaan talvikäyttöön, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Peacoat SNYC Kansitakki Ruskea

Tämä Schott S.N.Y.C. Peacoat on  tyylitellympi versio ja rajoitettu erikoiserä siitä alkuperäisestä Yhdysvaltain laivaston kansitakista. Poikkeavaa perinteiseen malliin on se, että ylätaskut löytyvät viistotetusti takin sivuilta. Erittäin toimiva ominaisuus esimerkiksi käsien lämmittämisessä ja yleistä näppärämpää käytettävyyttä ajatellen, vaikkapa hanskat kädessä. Tilavat etutaskut, läpälliset, sijaitsevat edessä ja povitaskut toki turvallisesti takin sisäpuolella.

Koko & mitat

Takin leikkaus on mallia slim fit eli ota perustakkiisi verratuna ainakin kokoa isompi SNYC heti kiikariin.  Slim fit tarkoittaa suomeksi seuraavaa kokoja arvioidessa: Kuvissa näkyvä malli on 178cm x 77 kg, ja käyttää normaalisti M-kokoisia takkeja. Päällään tässä kuvassa hänellä on XL -koon takki, ja alla kaulahuivin lisäksi paksu paita. Eli normaaliin käyttöön kannattaa valita kerraston kanssa jopa kaksi kokoa perustakkia isompi koko.

Huom.! Jäljellä oleva XXL -takki vastaa suunnilleen eurooppalaista puvunkokoa 42-44 eli menee mainiosti normaalivartaloiselle 180-185cm ja 80-85kg miehelle.

Materiaali

Takki on valmistettu 100% villakankaasta. Sisus on satiinia. Jos pesutarvetta esiintyy, niin vie rotsi suoraan kuivapesuun, älä pese itse. Pintalian voi pyyhkiä pehmeällä harjalla. Tunkkaisuuden voi poistaa pakastamalla takin joko pakastearkussa tai tuulettamalla ulkona. Hienona lisänä, takissa on metalliset ankkurinapit.

Muuta

Schottin tarjonnassa tyylikkään poikkeava peacoat, niin väritykseltään, kuin yksityiskohdiltaan: Kauluksen alle on piilotettu teksti ”S.N.Y.C” tarkoittaa erikoismallin lisänimikettä Schott New York City. Tätä takkia oli alunperin saatavana rajoitusti sesongin aikana ja heti alkuun loppuunmyytynä tätä takkia ei saatu täydennettyä koskaan! Nappaa siis omasi ennen kuin nämä harvat jäljellä olevat viedään!

Tutustu pitkään tummansiniseen Schott Peacoat 740L malliin tästä!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Mukailtu versio alkuperäisestä villakansitakista
– Erikoismalli 740N:stä lisänimellä S.N.Y.C
– Beige / Ruskea
– Viistoitetut ylätaskut
– ”S.N.Y.C” -printti kauluksen alla
– Slim fit-malli
– Täyttä villaa

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!