facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Schott Pro Racing 9442 Ajotakki

698,00 

0 out of 5

Erikoismallistoa, harvinaisuus Schottilta! Schott Pro Racing 9442 Ajotakki, ratapyörämalli, ”pinstripe mesh”, ehdottomasti ykköslaatua ajorotsiksi ja on muuten kevyt!

Poista

Kuvaus

Schott Pro Racing 9442 Ajotakki, ratapyörämalli, ”pinstripe mesh”, ehdottomasti ykköslaatua ajorotsiksi ja on muuten kevyt!

Schott Pro Racing 9442 Ajotakki

Nyt on kysessä sellainen rotsi, ettei taatusti ole toista samanlaista liikenteessä Härmän motareilla. Schott NYC tekee legendaarisimmista legendaarisimpia nahkatakkeja, joista moni on nimenomaan moottoripyörän selässä viihtyviä varten suunniteltuja. Suosituimmat takit ovat pitkälle männävuosituhannen klassikkotakkimalleja, joten Jenkkilässä päätettiin väsätä rajoitettu erä kyykkypyöräväelle tarkoitettuja moderneja pyörärotseja ja Schott Pro Racing 9442 on näistä todella harvinainen verkkokangaspäällysteinen iteraatio. Meillä on näitä varastossa pari eri väristä ja tehdään heti selväks, että näitä ei enää valmisteta. Harvinaista kamaa siis!

Takissa on kyljissä venyvät ja kiristettävät elastiset nylonvahvennetut ”haitarit”, jotta takki saadaan istumaan astetta rehevämpään tai laihempaan kehoon. 9442 on myös kiristettvät remmit hihoissa, joten esimerkiksi paksun huppari asentaminen takin alle onnistuu hihatilasta tinkimättä. Hihansuissa on omat verkkovahvisteiset halkiot ilmanvaihdon vauhdittamiseksi taukojen ajaksi.

Materiaali

Kyykkypyörämalliseksi leikattu 9442 on erityisnylonista valmistetulla verkkomateriaalilla pinnoitettu ja ajokamoista tutut vahvikkeet ja pehmikkeet on asemoitu strategisiin paikkoihin kautta linjan. Erikoislaatuinen pinta on tarkoitettu kestämään kovaa kulutusta ja suojaa siten tehokkaasti tien pinnalla raahautuvaa ruhoa vaurioilta. Näin siis pahimmassa tilanteessa. Toki pinta on myös astetta ilmavampaa ja tehokkaammin viilentyvää kuin nahkainen versio. Takki on tukeva ja erinomaisesti suojaava. Sisäpuolen vuori on hikoilua ehkäisevää ja lämpöä ohjaavaa tekokuituverkkomateriaalia.

Muuta

Takissa on Schott Pro Racing -logoja, pieniä sellaisia, mm. vasemmassa hihassa, vetoketjun vetimessä ja sitten hieman isompi kohokuvio takin rinnassa. Taskuja seuraavasti: on viistot syvät etutaskut, ettei tavarat tipu kyydistä kun istutaan kyykkyasennossa, lisäksi sisäpuolella on kolmen kattavan povitaskun ja tarviketaskun sarja, joten mitään tarkeää ei tarvitse jättää kyydistä pois ajoreissujen ajaksi. On sisävuoren verkkomateriaaliin kiinniommeltu pussitasku, vetoketjullinen viistopovari ja tarranauhallinen lisätarviketasku. Tarranauhoitettu kaulus on mahdollista sulkea tiukasti suppuun.

Tutustu myös nahkaiseen Schott Pro Racing Nahkatakkiin tästä!

– Valmistaja Schott NYC
– Pro Racing 9442 ajotakki
– Musta
– ”Pinstripe mesh” -erikoisnylonkuori
– Erinomainen suunnittelu modernissa paketissa
– Taatusti ainutlaatuinen takki
– Näitä ei muuten enää valmisteta
– Rajoitettu erityiserä

Lisätiedot

Koko

M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä