4kpl jäljellä

Schott Vermont3 Lyhyt Talvitakki Musta

Schott Vermont3 Lyhyt Talvitakki Musta, Lyhyt talvitakki malli, musta, vyötäröpituinen, kiinteä huppu.

Nyt loput koot poistossa verkkokauppamme kautta! Koot näkyvät alasvetovalikossa!

296,00 €

Tyhjennä valinta

Schott Vermont3 Lyhyt Talvitakki Musta, talvitakki, musta, vyötäröpituinen, todella lämmin ja helppohoitoinen.

Schott Vermont3 Lyhyt Talvitakki Musta

Nyt puhutaan autenttisesta kamasta. Vermont mk. 3 on kaikinpuolin pätevä talvitakki, joka kuuluu Schott NYC:n Rancher -mallistoon. Jos haluat monipuolisen, lämpimän ja varmasti tyylikkään talvitakin, niin etsiminen loppuu juuri tähän. Ja tietenkin mustana.

Materiaali

Ulkokuori ja sisus on 100% nylonia. Runkoon tikattu toppaus on 100% polyesteria. Hupussa oleva keinokarva on 85% akryylia ja 15% polyesteria. Pese takki ilman karvareuhkaa maksimissaan 30 asteen pesulämpötilassa. Älä valkaise, rumpukuivaa, silitä tai kuivapese.

Taskut

Takin ulkopuolella on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua. Taskujen sisus on pehmeää, eli voit huoletta pitää siellä näytöllisiä esineitä ilman huolta, että näyttö naarmuuntuu. Sisäpuolella on kaksi neppareilla suljettavaa povitaskua.

Muuta

Hupun karvareunuksen saa halutessaan irti. Kaulus nousee korkealle antaen maksimaalisen suojan kylmiä kelejä vastaan. Huppu on kookas ja sen päältä löytyy kiristysremmi. Hihansuissa ja vyötäröllä on jämäkät resorit. Vasemmassa hihassa on kangasmerkki.

Koko

Kuvassa on M-kokoinen malli (175 x 75kg)ja M-kokoinen rotsi. Jos haluat tunkea alle ihan liikaa vaatetta, niin ota kokoa isompi kuin normaalisti käytät. Sama pätee salilla ahkeroiviin hartiakkaampiin tai sohvalla viihtyviin mahakkaampiin kavereihin.

Tutustu tästä myös Alpha MA-1 Pilottitakki Musta Hupulla malliin!

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri musta
– Vyötäröpituinen, resori
– Irroitettava karvareunus hupussa
– Myrskyläppä suojaa vetoketjua

Saatat myös pitää...