ALE 8kpl jäljelläSuositeltu

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Vihreä

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Vihreä, irroitettava sisävuori/irroitettavat sisähousut, original 686 texture talviulkoilu Toppahousut. Lue lisää tuotetekstistä ja hämmästy!

325,00 € 254,00 €

Tyhjennä valinta

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Vihreä, maailman parhaimpia toppahousuja, vihreät, irroitettava sisävuori/irroitettavat sisähousut, Original 686 texture talviulkoiluhousut

Smarty Cargo Toppahousut 3-1 Vihreä

Nämä amerikkalaisen 686:n reisitaskulliset toppahousut ovat lumessa touhuajan tai extreme-eikkojen unelmien täyttymys. Housuissa on kauttaaltaan eristetyt, teipatut saumat, joiden ansiosta housut eivät vuoda vettä sisään kosteuden kertyessä ulkokankaan pinnalle. Pintakuosi on tietenkin vettähylkivää ja yhtälailla hengittävää sorttia. Housuissa on molemmin puolin reisitaskut, vetoketjulliset läpän alle suojatut etutaskut, takatasku ja pieni lisätasku vyötäröllä.

Materiaali

100% polyesteriä “oxford” punoksella. Sisävuori 100% nylonia. Irroitettava lisävuori 100% polyestertricotmicrofleeceä.

Muuta

Smarty cargo Toppahousut 3-1 Vihreä housuissa on lukuisia hienoja ominaisuuksia, mutta ehdoton ässä hihassa on irroitettavat sisähousut, joita voi käyttää ihan sellaisinaan tai sitten irroittaa mikäli meno menee liian kuumaksi. Näin ollen housuissa on ikäänkuin kolme eri “moodia”, molemmat osiot päällä käytät täysiverisiä toppahousuja, ilman sisäosiota päälläsi on astetta kevyemmät talvihousut ja microfleecesisäosio on erinomainen alusvaate talvitoimintaan tai oleskeluun. Näiden erinomainen lämpimien toppahousujen lmanvaihtoa auttavat edelleen vetoketjulliset corduravahvistetut tuuletusaukot molempien lahkeiden sisäsaumassa. Lahkeissa on lumen pääsyn housujen sisälle estävät sukat, joissa on läpivienti kengännauhoille tai BOA-kiristysjärjestelmälle.

Meillä on verkkokaupassa valikoimissamme myös muita 686 vaatteita kuten Reserved Raw Toppahousut Denim ja hiekan värisenä sekä yhteistyössä Dickies:in kanssa tehtyjä malleja kuten Dickies talvihaalari tai Dickies double knee workpants.

– Valmistaja 686, USA, Kalifornia
– 3-in-1 toppahousut
– Vihreät
– Irroitettavat sisähousut
– Runsaasti taskuja
– Vettähylkivä rakenne
– Hengittävä materiaali
– Vetoketjulliset ilmanvaihtoaukot
– BOA-kiristyksen kanssa yhteensopivat lahkeet

Saatat myös pitää...