facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Sniper T-paita vihreä

24,00 

0 out of 5

Sniper T-paita Vihreä, kuva tarkka-ampujasta painettuna valkoisella vihreään t-paitaan. T-paidassa on normaali mitoitus ja saatavana myymälästä ja verkkokaupastamme. Valmistettu puuvilla/polyester sekoitekankaasta.

Poista
(Tuote)Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , Brand:

Kuvaus

Sniper T-paita Vihreä, isolla printillä tarkka-ampujan profiili, valmistettu laadukkaasta sekoite kankaasta ja normaali mitoituksella.

Sniper T-paita Vihreä

Tämän t-paidan rintaa koristaa suuri ja laadukas printti. Printti on tarkka-ampuja -aiheinen ja sen alapuolella teksti Sniper. Paita on valmistettu käyttäen normaalia mitoitusta, eli se koko jota käytät normaalisti sopii myös tässäkin mallissa.

Materiaali

Paita on valmistettu kokonaan puuvillasta. Pese mieluiten 30 asteen pesulämpötilassa ja aina nurinpäin. On printti sitten kuinka laadukas tahansa, niin pesu ja silittäminen tapahtuu aina nurinpäin.

Muuta

Paidassa on o-kaulus. Paidan materiaali on erittäin pehmeää, joten se on todella mukava päällä. Istuvuus on normaali. Sniper t-paitaa on saatavana myös mustalla värillä.

– Valmistaja Alpha industries
– Väri vihreä
– Normaali mitoitus
– Puuvillaa
– Iso printti

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä