• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

US Tunnuslaatat Camo

US Tunnuslaatat Camo, todelliselle kotirambolle ja muotitietoiselle immeiselle superupeat tunnuslaatat, erikoisväri, rajoitettu saatavuus!  Lisätietoja alla!

5,90 €

Avainsanat: , , , Brand:

US Tunnuslaatat Camo, maastokuvioidut, myydään pareittain, todelliselle kotirambolle tai muuten muotitietoiselle immeiselle superupeat tunnuslaatat, valmistaja Rothco – USA

US Tunnuslaatta Camo

Hakusessa kunnon tunnuslaatta tai pari kaulaan roikkumaan? Tämä setti sisältää 2kpl laattoja ja niihin sopivat ketjut (lyhyempi ja pidempi). Laatan koko noin 2,5cm x 5cm. Pienempi ketju pujotetaan isomman ketjun päältä jotta se jää roikkumaan pidemmän kaulan ympäri menevän ketjun alapuolelle. Suosittelemme tilaamaan tunnuslaattoihin myös US Tunnuslaatan Hiljetimet Musta, kumiset hiljentimet jotka estävät laattoja tarttumasta ihoon kiinni. Tunnuslaatan hiljentimet saavat myös laatat näyttäämään katu-uskottavimmilta.

<b>Stanssattu teksti ei sisälly laattojen hintaan, vaan se pitää tilata erikseen omana tuotteenaan! Täältä löydät ohjeet, US Tunnuslaatat + Stanssaus joiden avulla tuunaat tunnuslaatat omalla stanssauksella!

– Valmistaja Rothco, USA
– Väri camo/maastokuvio
– Mukana ketjut 2kpl
– Myös stanssattuna
– Lisävarusteina hiljentimet

 

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!