• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 4kpl jäljellä

Amerikkalaiset Lumipuvun Housut ja Lämpövuori

Amerikkalaiset Lumipuvun Housut ja Lämpövuori, Yhdysvaltain armeijan lumipuvun housut, napitettava lämpövuori, nappikiinnitys, kummatkin vitivalkoisia

Aitoa USA:n armeijan ylijäämää! Saatavana vain koko M mutta malli on hyvin väljä!

79,20 €

Tyhjennä valinta

Amerikkalaiset Lumipuvun Housut ja Lämpövuori, Yhdysvaltain armeijan lumipuvun housut ja niihin liitettävä valkoinen ämpövuori, nappikiinnitys, kummatkin vitivalkoisia

Amerikkalaiset Lumipuvun Housut ja Lämpövuori

Aidot amerikkalaiset lumipuvut ovat nykyään harvinaista herkkua, varsinkin käytettyinä. Näitä tusailtiin 30-luvulta lähtien suursotien talviosuuksia varten ja ne ovat tyyliltään massiivisia naamiointiin suunniteltuja pukuja, hyvin samaan tyyliin kuin suomalaiset lumipuvut talvi- ja jatkosodissa. Ideana on pukea nämä talvipuvun päälle, jolloin sotilas, joko liikkumatta, maaten, liikkuen, hiihtäen tai miten vain liikkuen on mahdollisimman hyvin maastoutunut valkoiseen talvimaisemaan. Bonuksena tuo tekokuituinen lämpövuori parantaa pakkaskestävyyttä kivasti, sillä se pysyy eristävänä myös märkänä.

Materiaali

Puuvillainen pintakuosi ja nyloninen ALS-tyylinen lämpövuori. Napitetaan kiinni kuorihousuihin, kuten tuotekuvista näkyy.

Koot

Housuja on saatavana vain kokoa “Medium”, jotka sopivat erinomaisesti 170-185cm ja 70-80kg kavereille.

Muuta

Itse housuissa on läpiviennit taskujen kohdalla. Tarkoitettu muiden vaatteiden päälle laitettavaksi. Lämpövuori kiinnitetään kuorihousun vyötärössä oleviin nappeihin kiinni, lämpövuoressa myös sepaluksen kohdalla läpivienti. Kummatkin housut ovat istuvuudeltaan väljiä jotta alle mahtuu lämmittäviä kerroksia. Housujen lahkeensuissa kiristysnyörit, joten voit kivasti ehkäistä lumen pääsyn hipiälle. Tuosta vielä kunnon pipo päähän ja kohti myrskyä!

– Amerikkalaisvalmisteiset talvipuvun housut ja lämpövuori
– Vuori napitetaan kiinni
– Valkoiset
Aitoa armeija ylijäämää
– M-koko sopii normaalivartaloiselle 170-185cm kaverille

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus