• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Windbreaker Anorakki Takki Musta

Windbreaker Anorakki Takki Musta, kiinteä huppu jossa kiristys mahdollisuus, vetoketju alhaalta ylös saakka, hyvästit epämiellyttäville keleille, valmistaja Surplus – Saksa

Nyt tässä olis erittäin pätevä kevyt anorakki etuvetoketjulla!

59,00 € – 78,00 €

Tyhjennä valinta

Windbreaker Anorakki Takki Musta, hupullinen, Surplus raw vintage. Tällä rotsilla voi heittää epämiellyttäville keleille hyvästit, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Windbreaker Anorakki Takki Musta

Nyt on muutes semmonen rotsi että oksat pois! Jos tykkäsit windbreaker anorakista, niin et voi olla tykkäämättä tästä! Tämä windbreaker rotsi on vetoketjullinen versio anorakista.

Ominaisuudet

Vettä sataa ja tuulee niin pirskatisti. Onneksi se ei haittaa tämän rotsin kanssa, sillä windbreaker takki on suunniteltu juurikin niitä kelejä vastaan. Mikään täysi sadetakki tämä ei ole, mutta antaa kuitenkin suojaa tihkusateelta. Väljyytensä ansiosta se on erittäin miellyttävä päällä. Takista löytyy kaksi avointa alataskua. Helman leveyttä ja hupun suuaukkoa voi säätää kiristysnaruilla. Hihansuissa on kiristystarrat.

Materiaali

Takin kuori on valmistettu 100% nylonista. Fleecevuoraus on 100% polyesteria. Koska pintamateriaali on keinomatskua, niin se myöskin kahisee hieman. Voit pestä rotsin koneessa, max. 30 pesulämpötilassa ja hienopesuohjelmalla.

Katso myös Windbreaker Anorakki tumman harmaa tästä!

– Valmistaja Surplus, Saksa
– Kevyt anorakki etuvetuketjulla
– Väri musta
– Väljä mitoitus
– Hupullinen

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus