• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Dunderdon SH2 SS Kauluspaita Musta

Dunderdon SH2 SS Kauluspaita Musta, lyhythihainen kauluspaita, työ- tai arkikäyttöön, klassikko, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon klassikko!

45,00 € – 78,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon SH2 SS Kauluspaita Musta, työkauluspaita, lyhythihainen, työ- tai arkikäyttöön, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon SH2 SS Kauluspaita Musta, Lyhythihainen

Tämä jämäkkä kauluspaita on valmistettu 100% puuvillasta. Kyseinen materiaaliyhdistelmä on paras mahdollinen, koska se pitää värin ja koonsa aina pesun aikana. Enää ei tarvitse jännittää, että millaista kamaa pesukoneesta tulee ulos! Tämä malli kuuluu Dunderdonin työmallistoon.

Mihin käyttöön?

Dunderdon SH2 SS Kauluspaita Musta on suunniteltu käytettäväksi housujen päällä ja alunperin/edelleenkin se on kuulunut työmallistoon. Nykypäivänä näitä näkee yhä enemmän myös arkikäytössä sen luotettavuuden ansiosta. Moni asiakkaamme sanoo että paita ei menetä muotoaan pesussa ja että värit pysyvät hyvin.

Muuta

Paita on varustettu kahdella nepparillisella rintataskulla. Paita itsessään suljetaan pitävillä neppari napeilla. Pieni Dunderdon logo vasemman rintataskun päällä. Tämä on todellinen Dunderdon klassikko, valmistusta on tehty jo yli 15 vuotta. Tällä hetkellä musta on ainoa saatavilla oleva väri. Tutustu myös paidan isoveljeen, elikä: Dunderdon SH2 LS kauluspaita.

Koot

Koska tämä on työmallistoa on koot normaalimpia kuin vapaa-ajan mallistossa. Silti kuitenkin suosittelen tilaamaan aina yhden koon isomman. Varsinkin jos käytät paidan alla t-paitaa ja SH2 SS kauluspaita on auki, kokoa isompi tulee tarpeeseen. Kokoja on saatavana tässä mallissa jopa 3XL kokoon saakka.

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Todella kestävä työpaita!
– Puuvillapolyester
– Kaksi taskua
– Lyhythihainen

Tilaa tästä myös Dunderdon P3 housut mustan värisenä!

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus