• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 4kpl jäljellä

Dunderdon SH56 SS Kauluspaita Khaki

Dunderdon SH56 SS Kauluspaita Khaki, lyhythihihainen kauluspaita, 100% puuvillaa, kaksi pientä rintataskua piilotettu näppärästi koriste sauman taakse. Slimfit mitoitus jotenka osta vähintään yksi koko isompi kuin ajattelit

76,00 € 57,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon SH56 SS Kauluspaita Khaki, lyhythihainen kauluspaita, safari-henkinen olemus, vaalea ja viileä, valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon SH56 SS Kauluspaita Khaki

Dunderdonin SH47 Kauluspaidan lyhythihainen versio nyt khakina! Tämä kuuluu työmallistoon, mutta sopii myös mainiosti ihan arkikäyttöön ja varsinkin heltehisimmille keleille! Dunderdonille tuttuun tapaan paita on kasattu laadukkaasta puuvillasta ja on ihan eri luokkaa kuin ne semmoset ns. NÖNÖNÖNÖÖ-paidat.

Materiaali

Paita on valmistettu 100% puuvillasta. Kangas on ohutta, mutta silti jämäkkää, ja se kulkee nimellä compact twill. Pese paita max. 30 asteen pesulämpötilassa ja eka kerta yksinään. Muista kääntää nurinpäin ja silitä tarvittaessa.

Muuta

Paidassa on kaksi napeilla suljettavaa rintataskua, jotka sijoittuvat jännästi rintasauman alle Olkapoletit löytyy tottakai. Paita suljetaan kokonaan napeilla, ja alaosan leikkaus on toteutettu niin, että voit käyttää sitä joko housujen alla tai päällä. Mitoitukseltaan paita on erittäin istuva. Tuotekuvissa näkyvä malli käyttää normaalisti M-kokoa mutta tässä mallissa hän valitsi L-koon eli tilattaessa kannattaa tilata kokoa isompi paita varmuuden vuoksi!

Yhdistä tämä paita SH56 SS ja Dunderdon P60 corduradenim farkut, saat aika pätevän asukokonaisuuden.

– Valmistaja Dunderdon Workwear, Ruotsi
– Rehtiä ja pystyvää työmallistoa
– Compact twill -materiaali
– Kaksi rintataskua
– Kynäpaikat

Saatat myös pitää...