facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
23 %
Säästä 130,00 €
ALENNUKSESSA
23 %
Jopa 130,00 €

Schott Navy Jacket Kansitakki

559,00  429,00 

0 out of 5

Schott NYC:n Navy Jacket Kansitakki, aivan älyttömän upea versio yhtiön tunnetusta peacoatista, erikoismalli, slimfit, valmistaja Schott NYC – USA,  harvinaisuus jota saatavana enää kokoa M! Koko sopii loistavasti noin 178cm pituiselle miehelle jolla normaali vartalomalli.

Poista

Kuvaus

Schott Navy Jacket Kansitakki, aivan älyttömän upea versio yhtiön tunnetusta peacoatista/kansitakista, erikoismalli jota on valmistettu vain pieni erä – viimeisiä viedään, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Navy Jacket Kansitakki

Takissa on normaalista peacoatista poiketen paljon istuvampi leikkaus ja suuri määrä erilaisia kangasmerkkejä. Lisätuotekuva 1:stä näet selässä olevat isot kangasmerkit. Lisätuotekuva 2:sta selviää tarkemmin merkit jotka takista löytyvät. Valitettavasti tälläisiä erikoismalleja ei Suomeen asti saada kovinkaan montaa kappaletta yleensäkään ja vaikka me saimme vanhana maahantuojana kunnon erän – 2 per koko M-XXL – on jäljellä enää vain kaksi kappaletta M-kokoa maanantaina 22.8.2016.

Materiaali

Kansitakki on valmistettu 32 .oz villahuovasta. Tarkempi materiaaliyhdistelmä on 75% uudelleenkäsiteltyä villaa, 20% nylonia ja 5% villaa. Materiaaliyhdistelmä takaa sen, että se on pirun laadukas ja helppohoitoinen. Painoa on tämän vuoksi jonkin verran, mutta kyseessä on vanhan ajan kunnollinen villakangastakki, eikä mikään markettivahvuinen lärpäke. Tässä takissa tarkenee tuulessa ja tuiskussa.

Koot

Mallina kuvissa toimivat 178cm/75kg myymäläpäällikkömme sekä tuossa neljännessä kuvassa pitkäaikainen Salaisen Agentin ystävä Arman Alizad. Molemmillä päällä takin M-koko, joka kuten kuvista näkyy on miekkosten päällä erittäin ryhdikäs. Alle mahtuu vielä vähän paksumpi puuvillapaita. Kaula-aukko on jonkin verran avoin, joten useimmat varautuvat kunnon puuskiin paksulla kaulahuivilla. Etuläpän saa toki taitettua ylös kaulan eteen, mutta se ei useimmille käy, sillä takin ulkonäköhän näissä vermeissä on kaikki kaikessa! 😉

Muuta

Takissa on kaksiriviset ankkurinapit. Takin voit sulkea joko vasen- tai oikeakätiseksi. Kaulus nousee korkealle ja näin laadukkaassa takissa se pysyy ylhäällä vielä lukuisten käyttövuosien jälkeenkin. Takissa on kaksi avointa etutaskua, joiden pointti on ollut vain ja ainoastaan käsien lämmittämiseen. Mahtuu sinne toki tavaraakin, jos niin haluaa.

M-koon mitat:

Olkamitta 48cm.
Hihanpituus 63cm.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Erikoismalli maailmankuulusta kansitakista jossa on todella rajoitettu saatavuus, tätä takki mallia on tehty alunperin vain rajallinen määrä!
– Tummansininen/Navy
– Istuva malli/slim fit
– Lämmin ja miellyttävä yllä
– Jäljellä vain kokoa M
– Tuote sisältää n.2000% tyyliä, Brodeeratut erikoiskangasmerkit (eivät lähde irti)

Lisätiedot

Koko

M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä