• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 8kpl jäljellä

Helikon Urban Tactical Belt Vyö Musta

Helikon Urban Tactical Belt Vyö Musta, vahvaa nylonkudosta joka kestää ja kestää, komposiittisolki, valmistaja Helikon – Puola

Katso alasvetovalikosta reaaliaikainen varastotilanteemme!

28,00 € 22,00 €

Tyhjennä valinta

Helikon Urban Tactical Belt Vyö Musta, vahvaa nylonkudosta, komposiittisolki, valmistaja Helikon – Puola

Helikon Urban Tactical Belt Vyö Musta

Tämä kevyt ja näppärä taktinen vyö on osa Helikonin uutta Urban Tactical -mallistoa, joka kokoaa sotilastason tekniikan ja kestävyyden arkikäyttöiseen muotoon. Vyössä on samalla leveyttä myös ammattilaiskäyttöön, kuten vartijoiden tai järjestyksenvalvojien varustetaskuja varten. Yksinkertaisen soljen erityinen Easy Blocking System mahdollistaa erittäin nopean löystämisen ja kiristämisen.

Materiaali

Vyö 100% nylonia ja solki muovikomposiittia.

Mitat

Vyö on 4,5 cm leveä. Sopii siis yleiskäyttöön ja on tarpeeksi leveä myös lisätarviketaskuja sun muita koteloita ajatellen. Vyön pituudet menevät seuraavasti M (120cm), L (130cm), XL (140cm) kunhan kokoja vain on varastossa.

Muuta

Yhdistät tämän vyön vaivatta mihin tahansa Helikonin tai muihin housuihimme. Kombinaation on varsin pätevän näköinen. Vyö on harvinaisen laadukas testiemme mukaan, jopa sotilasvyöksi, joten se sopii erinomaisesti huippukestävien Helikon Urban Tactical Reisitaskuhousujen kaveriksi. Vöitä löytyy tällä hetkellä muissa väreissä ainakin vihreänä ja harmaana!

– Valmistaja Helikon-Tex, Puola
– Taktinen nylonvyö
– Musta
Komposiittisolki
– Todella jämäkkä rakenne joka varmasti kestää

Saatat myös pitää...