• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Suomen Armeijan Miehistövyö Musta

Suomen Armeijan Miehistövyö Musta, perinteinen leveä armeijavyö, klassinen malli nyt uusiotuotantona, aitoa nahkaa, valmistaja SA oy

Toimi nopeasti ennenkuin loppuvat!  Nyt jopa 145cm pituisena

45,00 €

Tyhjennä valinta

Suomen Armeijan Miehistövyö Musta, perinteinen leveä armeijavyö, klassinen malli nyt uudestaan tuotannossa, aitoa nahkaa, valmistaja DW Finland

Suomen Armeijan Miehistövyö Musta

Suurin osa suomalaisista miehenköriläistä tunnistaa tämän vyömallin välittömästi. Maavoimien perinteisesti ruskea miehistövyö on paitsi legendaarinen osa suomalaista asepukua, mutta samalla kiistatta parhaita vyömalleja ikinä. Ja nyt mustana! Tukevan perusvyön hakijalle tai siistin housutellinkin hamuajalle. Tämä vyömalli toimii aina.

Mitat

Vyön leveys on pauttiarallaa 4,5 cm. Valitse sopiva koko itsellesi vaihtoehdoista 105, 115, 125, 135 ja 145cm. Kovasti on kysytty pidempiäkin versioita, mutta niitä ei valitettavasti vielä ole valmistuksessa tässä värissä, elikä pisin saatavana oleva pituus on tällä hetkellä 135cm. Heti laitetaan myyntiin kun niitäkin saadaan, seuraa koko valikkoa !!

Muuta

Vyön solki on siisti, kevyesti kiiltävä messingin värinen, kuten esikuvassaan. Vyö suljetaan kahdella jämäkällä metallipiikillä. Soljen tausta on astetta leveämpi ja tukevampi jermuilua varten, joten kun puet sen ylle, on olo kertaheitolla jämptimpi. Kaikin puolin paras miehistövyön uusiotuotantoversio, jonka olemme nähneet! Tuotekuvissa näkyvät farkut löydät tästä! Jos joku tietty pituus on loppu suosittelemme tilaamaan seuraavan pituuden ja tekemään tarvittavat reiät nahkapaskalla.

Nippelitietoa Suomen armeijan miehistövyöstä

Miehistövyö on Suomen puolustusvoimissa kenttäpuvun kanssa käytettävä ruskea nahkavyö. Asevelvollisista sitä ovat käyttäneet miehistöön ja alipäällystöön kuluvat varusmiehet. Upseerikokelaat ja varusmieskersantit eivät ole käyttäneet miehistövyötä, vaan joukkueenjohtajien tapaan päällystö- eli komentovyötä.

Tilaa tästä vyön kaveriksi kestävät Helikon Urban Tactical Housut!

– Valmistaja Salainen Agentti/DW Finland
– Perinteinen leveä armeijavyömalli
– Väri: musta
– Kahdella piikillä
– 100% aitoa nahkaa
– Laadukas perusvyö
– Uusiotuotantoa

Saatat myös pitää...